Ελλάδα

Στις φυλακές της Κέρκυρας ο 27χρονος Βούλγαρος

voulgaros
Στις φυλακές της Κέρκυρας βρίσκεται από τις 6.10 σήμερα το απόγευμα ο 27χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη φρικτή δολοφνία της 4χρονης Άννυ, που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.
H κλούβα της Αστυνομίας σταμάτησε στην πύλη της φυλακής. Ο 27χρονος μπήκε στη φυλακή με σκυμμένο το κεφάλι και κρατείται πλέον σε απομονωμένο χώρο, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, το οποίο θα φρουρείται όλο το 24ωρο.
Την ίδια ώρα νέα στοιχεία, μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών, του παιδοκτόνου με τη μητέρας της αδικοχαμένης Άννυ ενώ το παιδάκι αναζητείτο από τις αστυνομικές Αρχές, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε μια από αυτές συνομιλεί με τη μητέρα της 4χρονης και της λέει: “Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;”.

“Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσυ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα”, του απάντησε.

“Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού”, ήταν η δική του απόκριση, με τη σύντροφό του να απαντά: “Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες”.

“Όταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε”, ανταπάντησε για να του πει σε εκείνο το σημείο η μητέρα της Άννυ ότι φεύγει. “Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά”, της είπε αλλά εκείνη επέμεινε: “Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανε στο παιδί”.

Αυτή η συνομιλία έπεισε τους αστυνομικούς ότι μπορεί η μητέρα να υποψιαζόταν ότι κάτι κακό έχει συμβεί με το παιδί της αλλά και ότι δεν μπορεί να έχει σχέση με τη δολοφονία ή με την εξαφάνιση.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το