Αθλητισμός

Στις 8 Φεβρουαρίου η Γ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη»

Τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με κύριο θέμα την υπεκμίσθωση του πρώην αμαξοστασίου της ΓΑΙΟΣΕ την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Επίσης δέκα ημέρες αργότερα θα διοργανώσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2023 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας και ώρα έναρξης τις 17.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι: 1) Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης. 2) Υπεκμίσθωση πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων. 3) Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» μέχρι 31/1/2023.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18.00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους.

Λόγω της κρισιμότητας της Γ.Σ. θα τηρηθεί αυστηρά η συμμετοχή μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στο λογαριασμό της ερασιτεχνικής μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ 2421085221.

Μπορείτε επίσης να στείλετε εγγράφως τις προτάσεις σας σε σχέση με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης για να συζητηθούν στη ΓΣ στο email του συλλόγου [email protected] Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ ερασιτέχνη και ΓΑΙΑΟΣΕ μπορεί να επικοινωνήσει με το πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Φάτση Στέργιο».

Στο μεταξύ, από τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» ανακοινώθηκε ακόμη: «Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, αποφάσισε η ετήσια εκδήλωση κοπή της πίτας  να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λίμνη» στη Ν. Ιωνία στο πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής». Η οργάνωση και τα έσοδα της λαχειοφόρου της εκδήλωσης αποφασίστηκε να διατεθούν στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το