Αθλητισμός

Στις 25 Απριλίου το Volos Half Run

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για το 6ο Volos Half Run, τη διεθνή μεγάλη γιορτή της πόλης, του αθλητισμού και της φιλανθρωπίας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 του Απρίλη το απόγευμα. Αθλητές, αθλούμενοι, ερασιτέχνες δρομείς όλων των ηλικιών, παιδιά, οικογένειες, ΑμεΑ, οι δεκάδες φιλοξενούμενοί μας από την Κύπρο, θα τρέξουν ή και θα περπατήσουν στην διαδρομή από την παραλία του Βόλου ως τις Αλυκές, ενώ από φέτος οι αγώνες θα περνάνε και από τις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος ώστε οι επισκέπτες να θαυμάσουν τρέχοντας ακόμη πιο εντυπωσιακές εικόνες.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι 2.000 ευρώ θα δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, το οποίο θα είναι το Ίδρυμα που θα στηρίξει φέτος η διοργάνωση συνεχίζοντας το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Το 6ο Volos Half Run 21.2km θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου με παράλληλους αγώνες εκτός από τη μεγάλη απόσταση, το 27ο I Love Volos Run 5.1km και τον Παιδικό Αγώνα 500m. Η συνδιοργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας και όλων των φορέων. Το ποσό συμμετοχής είναι 10 ευρώ, ενώ ο Παιδικός Αγώνας έχει βέβαια δωρεάν συμμετοχή. Οι εγγραφές γίνονται στο voloshalfmarathon.gr, και προς διευκόλυνση όσων μένουν στον Βόλο γίνονται και στο κατάστημα Aspirina.

Ο Σύλλογος Ευ Ζην Λεμεσού, αδελφοποιημένος με τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου από τη διοργάνωση του 2017, θα συμμετέχει στη διοργάνωση με 50μελή αποστολή, ενώ σημαντική συμβολή στη φιλοξενία έχει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Δεκάδες σύλλογοι δρομέων από όλη την Ελλάδα θα δώσουν μαζικά το παρόν.

Τεχνικό t-shirt θα πάρουν οι δρομείς του Volos Half Run – I Love Volos Run, μάρκας luanvi, το πιο ελαφρύ που έχει δοθεί ποτέ, όπως ξεκίνησε να κάνει η διοργάνωση από πέρυσι. Αναμνηστικό μετάλλιο, ειδικά κατασκευασμένο μόνο για αυτόν τον αγώνα και με την επωνυμία του, θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες. Στο επόμενο διάστημα η διοργάνωση θα ανακοινώνει κάθε νέο και κάθε έκπληξη που θα επιφυλάσσει ο φετινός αγώνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το