Αθλητισμός

Στις 22 Μαρτίου ο 17ος αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας το ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου και ο ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νόμου Μαγνησίας, της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου , της Ένωσης Πτυχιούχων Φ. Αγωγής Μαγνησίας και των πολιτιστικών Συλλόγων Ριζομύλου-Διάπλαση, Κερασιάς, Καναλίων, του  ΚΙΠΟΚΕ, καθώς και των τοπικών κοινοτήτων Ριζομύλου, Κερασιάς, διοργανώνουν στις 22 Μαρτίου τον 17ο  αγώνα δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς απόστασης 21 χλμ. ενώνοντας τα δύο Μαρτυρικά Χωριά και τον παράλληλο αγώνα 5.200 μέτρων Κανάλια-Κερασιά και 500μ για παιδιά στην Κερασιά.

Οι αγώνες θα προσφέρουν αριθμό συμμετοχής, chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μετάλλιο, μπλουζάκι, νερά, χυμούς ,φρούτα και εδέσματα. Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ ενώ ο παιδικός αγώνας θα είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση θα αναλάβει με λεωφορεία τη μεταφορά των δρομέων από την Κερασιά στα Κανά-λια για την εκκίνηση του  αγώνα των 5,2χλμ , καθώς και  από την Κερασιά στο Ριζόμυλο μετά το τέλος του αγώνα για όσους θα έχουν τα αυτοκίνητά τους εκεί από τον αγώνα 21χλμ.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της  ιστοσελίδας www.sdyvkentavros.com  , όπου υπάρχει και η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κώστας Κυριαζής κιν 6994583137  , ΚΕΠ Υγείας Ρ.Φεραίου 24250 23794 (κ.Χασιώτη Αντωνία) , Ηλ.ταχυδρομείο : [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το