Τοπικά

Στις 15 Απριλίου η δίκη Μπέου για τα “στημένα”

μπεος χειροπεδες

Στις 15 Απριλίου θα ξεκινήσει η δίκη για το «Koriopolis», καθώς κάποιοι από τους 85 κατηγορούμενους έλαβαν κλητήριο θέσπισμα όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές του καλοκαιριού.

Άγνωστο όμως παραμένει το μέρος που θα πραγματοποιηθεί, διότι οι κατηγορούμενοι μόνο με τους δικηγόρους τους ξεπερνούν τα 160 άτομα και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης υπάρχει η σκέψη να φιλοξενηθεί σε μια αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου. Υπάρχει και το σενάριο να χωριστεί η διαδικασία, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμφθηκαν σε δίκη για τα στημένα του ’11 παράγοντες και στελέχη ΠΑΕ, προπονητές, ποδοσφαιριστές, μάνατζερ, bookmaker και παίκτες του στοιχήματος.

Τα πιο «βαριά» ονόματα από τους ανθρώπους που θα καθίσουν στο εδώλιο είναι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, Δημήτρης Τζελέπης, Νίκος Παντέλης, Άγγελος Τραυλός, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μενδρινός. Το δικαστικό συμβούλιο σταμάτησε την ποινική δίωξη εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το