Τοπικά

Στις 12 Νοεμβρίου η επόμενη διανομή προϊόντων από την Άνωση

Ξεκινούν από σήμερα οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” από την Άνωση για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, Γίδινο Τυρί, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο και Ρύζι. Οι παραγγελίες θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.anwsi.gr) και τηλεφωνικά  καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

– Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσης, τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.

– Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης (περσινής σοδειάς) από τη Λογγά Μεσσηνίας (περιοχή Κορώνης) στην τιμή των 19 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3,80 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, με πιστοποίηση εφαρμογής του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

– Ρύζι Σερρών φετινής σοδειάς από τον Α.Σ. – Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών:

Ρύζι Kαρολίνα σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4,5 ευρώ/5κιλο (0,90 ευρώ/κιλό)

Ρύζι Κίτρινο σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4 ευρώ/5κιλo (0,80 ευρώ/κιλό)

Ρύζι Καστανό σε συσκευασία 2 κιλών και τιμή 1,5 ευρώ/2κιλο (0,75 ευρώ/κιλό)

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 10/Νοεμβρίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 09/Νοεμβρίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών, συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου, συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων  που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το