Αθλητισμός

Στις 12 Ιουνίου η Γ.Σ. της Νίκης – Θα διεξαχθεί στο ΤΕΕ Μαγνησίας

Στις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Θα έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και θα γίνει γνωστή η ημερομηνία των αρχαιρεσιών.
Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης. Για τον λόγο αυτό το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, όπου υπογραμμίζονται τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση στις 03/06/2019 καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6/2019 στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας και με ώρα έναρξης στις 17:00.
Θέματα ημερήσια διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης. 2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Ελεγκτικού Οργάνου. 3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη. 4. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. 5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 6. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η Νίκη» μέχρι 30/5/2019.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και με ώρα έναρξης στις 18:00.
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους».

Ευχές του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» για τις πανελλήνιες εξετάσεις
Τις ευχές του για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις προς τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές κι αθλήτριες του Συλλόγου που ρίχνονται στη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων.
Οι αθλητές κι αθλήτριες του Συλλόγου μας, έχουν αποδείξει με τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, ότι με σκληρή δουλειά, οργάνωση και προσήλωση στους στόχους, μπορείς να κατακτήσεις ότι έχεις ονειρευτεί, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το