Αθλητισμός

Στις 12 Αυγούστου η Γενική Συνέλευση της Νίκης

Γενική Συνέλευση αποφάσισε να συγκαλέσει την ερχόμενη Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Όλα τα θέματά της θα αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και τη δημιουργία ΠΑΕ και πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ποδοσφαιρική ομάδα και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Η δήλωση συμμετοχής για τη Φούτμπολ Λιγκ, από τις ομάδες που βρίσκονται ήδη εκεί, εκπνέει στις 10 Αυγούστου μετά την παράταση που δόθηκε. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ηρακλής και ο Κρόνος Αργυράδων πολύ δύσκολα θα δηλώσουν «παρών» τη νέα χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι η Νίκη θα ανέλθει στη Φούτμπολ Λιγκ.
Προκειμένου να μη χάσει κι άλλο χρόνο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 18 Αυγούστου, η οποία θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ποδοσφαιρική ομάδα και συγκεκριμένα με τη δημιουργία ΠΑΕ και με την εκλογή πενταμελούς επιτροπή που θα «τρέξει» τις διαδικασίες.
Μάλιστα το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 05/08/2019 συγκαλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 12/08/2019 στο ξενοδοχείο PARK με ώρα έναρξης τις 18:00. Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή προεδρείου (πρόεδρος, ηραμματέας).
2.Απόφαση Γενικής Συνέλευσης για δημιουργία ΠΑΕ ή όχι (Νόμος περί Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών).
3. Εκλογή πενταμελούς επιτροπής που θα αναλάβει τις διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν.2725/1999.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» μέχρι 31/07/2019. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 19:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης
Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης, η οποία τη νέα χρονιά θα παίζει στην Γ’ Εθνική. Οι τιμές είναι προσιτές για όλα τα βαλάντια και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ελπίζουν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά της για ενίσχυση της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε για τα διαρκείας έχει ως εξής:
«Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.
Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.
Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.
Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία «Silver») ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.
Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947688550 (Μιχάλης Τσιντσίνης). Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το