Ελλάδα

Στις 11 Μαρτίου στο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες της Θεσσαλίας

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με αγρότες και θεσμικούς φορείς για τα θέματα της Θεσσαλίας.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΝΔ.

Αναφερόμενος στα Πανεπιστήμια, είπε ότι με το νομοσχέδιο θα έχουμε την ενίσχυση του Δημόσιου πανεπιστημίου. Όπως είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από το Σεπτέμβριο θα έχουμε την αύξηση του φοιτητικού επιδόματος.

Απαντώντας για τα email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «απάντησε ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών που λέει ότι ΥΠΕΣ δεν παρέχει email. Άρα δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ από τον Αύγουστο 2019 ενέταξε ευρωπαϊκή οδηγία και αυστηροποιήθηκε το καθεστώς για προσωπικά δεδομένα. Μένουμε στην ανακοίνωση γενικού γραμματέα ΥΠΕΣ και ερευνάται κάθε καταγγελία», σημείωσε.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα είπε «κλασσικός ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε γεγονός για να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα σημαντικό θέμα. Το θέμα Ασημακοπούλου δεν έχει καμία σχέση με το αδιάβλητο διαδικασίας επιστολικής. Δεν γίνεται για λόγους αντιπολίτευσης να προσπαθούν να σαμποτάρουν επιστολική ψήφο».

«Δεν είναι σωστό με βάση στοιχεία να συνδέονται καταγγελίες με την επιστολική ψήφο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ουσιαστικός, νομικός, πολιτικός για να διακινδυνεύσουμε επιστολική. Πολλοί έχουν δεχθεί μηνύματα και από βουλευτές άλλων κομμάτων. Έγινε και στις εκλογές Μαΐου. Υπάρχει αρχή για καταγγελίες και να κάνει ελέγχους», είπε.

Σχολιάζοντας την παραδοχή του ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη που αποκάλυψε ότι ο ίδιος όχι μόνον υπερψήφισε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, αλλά βοήθησε και στη συγγραφή του, ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε: «Ο Κώστας Αρβανίτης παραδέχθηκε κυνικά τη συμμετοχή του, περήφανος το παραδέχθηκε. Είπε ότι ήταν όχι μόνο ένας εκ των συντακτών αλλά δήλωσε και περήφανος για το γεγονός ότι ήταν εμπνευστής άρθρου που προέβλεπε περικοπή χρηματοδότησης για την Ελλάδα. Έλληνας ευρωβουλευτής με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών εξελέγη για να συκοφαντεί χώρα του και να φτιάχνει ψηφίσματα που θα μπλοκάρουν χρήματα της χώρας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας στο 1ο ΕΚ Βόλου και στο 2ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τις δυνατές επιλογές συνέχισης των…

4 Μαρτίου 2024

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Mε απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 742.000 ευρώ, στην εταιρεία κατεψυγμένων…

4 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Διοίκησης ΣΘΕΒ με αρμόδιους Υπουργούς για τη στήριξη της θεσσαλικής βιομηχανίας

Έκτακτη συνάντηση είχε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 στο Υπουργείο Εθνικής…

4 Μαρτίου 2024

Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από την καταστολή, αλλά παραμένει στη ΜΕΘ

Θετικά νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη ο οποίος βγήκε από την καταστολή μετά…

4 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με ομιλήτρια την καθηγήτρια ΕΚΠΑ Νικολέττα Γιαντσή – Μελετιάδη

Η διακεκριμένη καθηγήτρια Ευρωπαϊκής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, βολιώτισσα, Νικολέττα Γιαντσή – Μελετιάδη θα είναι…

4 Μαρτίου 2024

Εγκατέλειψε το Άργος η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε με σίδερο από τον σύζυγό της – Πήρε μαζί της και τα παιδιά της

Σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη είναι η 32χρονη μητέρα από το Άργος, που το απόγευμα της 1ης…

4 Μαρτίου 2024