Αθλητισμός

Στήριξη στους παίκτες παρέχουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη 

Ο φόβος για την περεταίρω εξάπλωση του κορωνοϊού έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες έχουν «παγώσει» τα πάντα, αφού έχει απαγορευτεί ακόμη και η κυκλοφορία στους δρόμους. Τη δική τους αγωνία για το μέλλον έχουν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης με τη διοίκηση να προσπαθεί να τους παράσχει την κάθε δυνατή βοήθεια.
Σκληρά μέτρα έχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να σταματήσει ή έστω να μειώσει την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού. Από την περασμένη Δευτέρα απαγορεύτηκε ακόμη και η κυκλοφορία στους δρόμους, ενώ όσον αφορά τον αθλητισμό εδώ και αρκετές ημέρες έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, ενώ έκλεισαν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον υπάρχει απαγόρευση ακόμη και των προπονήσεων, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του συνωστισμού αρκετών ατόμων.
Στη Νίκη τηρούν ευλαβικά τα νέα μέτρα. Έχει παύσει κάθε αθλητική δραστηριότητα και απλά οι άνθρωποι του συλλόγου σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα θέλοντας να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αφού αυτή τη στιγμή παραμένει στον «αέρα» το αν θα επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα και μεταξύ αυτών και η Φούτμπολ Λιγκ.

Τη δική τους αγωνία έχουν και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Πρώτα φυσικά για την υγεία τους, όπως και την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων, αλλά σίγουρα τους απασχολεί σοβαρά και το αθλητικό τους μέλλον. Εξάλλου, πρόκειται για επαγγελματίες που ζουν αποκλειστικά από το ποδόσφαιρο.
Οι Έλληνες που βρίσκονται στο ρόστερ της Νίκης έχουν τουλάχιστον δίπλα τους, ανθρώπους δικούς τους με τους οποίους μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, οπότε σε πιο μειονεκτική ψυχολογικά θέση είναι οι αλλοδαποί της ομάδας, αφού βρίσκονται σε μία ξένη χώρα έχοντας μακριά πολλούς από τους συγγενείς τους.

Η διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη αναγνωρίζουν αυτό το πρόβλημα και προσπαθούν στο μέτρο του δυνατού να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια, τόσο τους Έλληνες, όσο και τους ξένους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με όλους για την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη.
Επιπλέον οι ιθύνοντες της Νίκης ζητούν από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί, ενώ τους έχουν δώσει και οδηγίες για να γυμνάζονται μόνοι στο σπίτι τους ή έξω από αυτό εφόσον εξασφαλίσουν την απαραίτητη βεβαίωση ή έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 από το κινητό τους, όπως ισχύει για όλους όσοι βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το