Τοπικά

Στήριξη στο πρόσωπο της Ν. Καπούλα εξέφρασαν τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων ΡΟΜ «Ο Άγιος Γεώργιος»

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκαν τα εγκαίνια για τη στέγαση του Συλλόγου Ελλήνων ΡΟΜ/RΟΜ «Ο Άγιος Γεώργιος», στη συνοικία Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας Βόλου, παρουσία και της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυς Καπούλα.
Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε τα μέλη του συλλόγου ανθρώπους ζεστούς, που αγαπούν με την ψυχή τους και έχουν καθαρά μάτια και ζήτησε την εμπιστοσύνη τους.
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα υπογράμμισε πως εκπροσωπεί τη νέα γενιά, τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτή την πόλη και θέλουν να βοηθήσουνε σε όλα τα επίπεδα.
Επιπροσθέτως, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής, όπως ελλιπής καθαριότητα και φωτισμός, έλλειψη αλληλεγγύης και κοινωνικών ζητημάτων.

«Σας εγγυώμαι ότι αυτό που χρειαζόμαστε σ’ αυτή την εποχή είναι να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια, να μπορούμε να μιλάμε και να μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Να κοιτάξουμε τις οικογένειες, τα παιδιά και τα προβλήματα σε κάθε νοικοκυριό. Είμαστε άνθρωποι που μεγαλώνουμε στον ίδιο τόπο, έναν τόπο που αγαπάμε, που θέλουμε να δουλέψουμε για να πάμε μπροστά όλοι μαζί», συμπλήρωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα.
Αναφερόμενη στις λαϊκές αγορές η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα επεσήμανε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες, ώστε παραγωγοί και πωλητές να είναι προστατευμένοι από τις καιρικές συνθήκες.
Στην τελετή εγκαινίων, το «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Ν. Αγγελέτος, Χ. Αγκρή, Δ. Κολτσίδας, Χ. Μαλιαχόβα, Δ. Μάσκα – Τσαντίκου, Β. Νιαβή, Γ. Πλαϊνός, Δ. Σπάνιας, Σ. Χαρανά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το