Τοπικά

Στήριξη Γ. Σούρλα στο Μιχάλη Μιτζικό

Σούρλας- Μιτζικός

«Η Μαγνησία χρειάζεται ανανέωση με νέους πολιτικούς, που διαθέτουν ήθος και όρεξη για δουλειά, για μία καινούργια πορεία. Απαλλαγμένους από τις παραλείψεις ή τα λάθη του παρελθόντος που έγιναν από μας τους παλαιότερους» τόνισε ο Γιώργος Σούρλας, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Μιτζικού.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό και αισιόδοξο κλίμα για την εκλογική αναμέτρηση της Νέας Δημοκρατίας τόσο στη Μαγνησία όσο και στη χώρα.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Σούρλας ανέφερε πως «θεωρεί καθήκον του να επισκεφθεί και να συγχαρεί το φίλο του Μιχάλη Μιτζικό, που σε μία δύσκολη εποχή, με θάρρος και ανιδιοτέλεια πήρε την απόφαση να αγωνιστεί συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας». Και μάλιστα, όπως σημείωσε με έμφαση, γιατί πριν από λίγο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε στις δημοτικές εκλογές, στο Βόλο.

«Θέλω να πιστεύω ότι οι Μαγνησιώτες και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι του Δήμου Βόλου, θα του δώσουν τη δυνατότητα με την ψήφο τους να αναδείξει το πολιτικό του ήθος και να εκπροσωπήσει τη Μαγνησία και την Ελλάδα στη Βουλή των Ελλήνων» τόνισε με έμφαση ο κ. Γ. Σούρλας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το