Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την 36η Ανάβαση Πορταριάς

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εντυπωσιακή 36η Ανάβαση Πορταριάς 2016, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 24-25 Σεπτεμβρίου, από το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου». Η Ανάβαση διοργανώνεται με τον καλύτερο τρόπο για 36 συνεχή χρόνια από τη Λ.Α. Βόλου που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπουν οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας (ΟΜΑΕ). Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Θεσσαλία»
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεγάλο αυτό γεγονός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε το 1982 και διατηρείται ως θεσμός στην περιοχή του Πηλίου και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκατοντάδων ελληνικών πληρωμάτων, κάποιες φορές και από εκτός Ελλάδος. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική διοργάνωση, σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχών και από την άριστη φιλοξενία από τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες.

 
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός και μετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων. Οι συμμετοχές βάσει προγράμματος λήγουν την ερχόμενη Δευτέρα.
Πάντως οι έως τώρα συμμετοχές, δηλώνουν για ακόμη μία χρονιά πληθώρα συμμετεχόντων και έτσι οι φίλοι του αθλήματος θα ανταμειφθούν από τον έντονο συναγωνισμό και από το θέαμα που θα προσφέρουν οι αγωνιζόμενοι.
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00-11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του ξενοδοχείου «Xenia Palace» στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε τρία σκέλη. Ημέρα του αγώνα είναι η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης 10:00 το πρωί.

 
Ο δρόμος για το Σάββατο 24/9 θα κλείσει στις 11:30 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς έως και το πέρας των δοκιμών και για την Κυριακή 25/9 από τις 9 το πρωί. Εναλλακτική διαδρομή μέσω Κουκουράβας-Μακρινίτσα-Πορταριά.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς που στέκονται στο πλευρό της οργάνωσης. Αρωγοί στη φετινή προσπάθεια είναι το Πρατήριο Καυσίμων Aegean Καραλής, η Opel Σφακιανάκης και το Xenia Palace. Υποστηρικτές είναι οι Food Service Καρακατσάνης, Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης, Γερανομεταφορές Κεφαλάς, EΨΑ, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Tόρη-Χατζή , Εξοπλισμός Αγωνιστικών αυτοκινήτων Αγγλόπουλος Racing, δυναμομετρήσεις-βελτιώσεις Χονδρονίνος, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Πέππας, Hotel Prasino-Galazio και Mπλέ Φεγγάρι Dreamy Suites, Café Giusto. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: εφημερίδα «Θεσσαλία», Αstra TV, Power Fm 100.2, Rallycar.gr, DriversNews.gr, motori.gr, time2rally.gr , Goalpost, Κανάλι Ένα.
Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Xenia Palace στην Πορταριά, καθώς και η απονομή των επάθλων στους νικητές η οποία θα γίνει μετά τον αγώνα και ώρα 15.00.

 
Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον πρόεδρο Δημήτρη Γαρουφαλιά (τηλ. 6947156759) και τον γενικό γραμματέα Γιώργο Μπέτα (τηλ. 6944590640).
Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το