Τοπικά

Στην ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο άνδρας που απείλησε να χτυπήσει Βολιώτισσα με καδρόνι

Στη ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής προσπάθησε να χτυπήσει Βολιώτισσα με καδρόνι. Ο άνδρας, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς και μετά από ιατρική γνωμάτευση, οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική. Η αστυνομία μέχρι χθες είχε δεχτεί αλλεπάλληλες καταγγελίες για την παρουσία του στους δρόμους του Βόλου και τις επιθετικές κινήσεις ακόμη και σε παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας το βράδυ της Παρασκευής, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, είχε πλησιάσει γυναίκα που κινούνταν στη συμβολή των οδών Βασσάνη με  Γ. Καρτάλη. Μόλις η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το πεζοδρόμιο διασταυρώθηκε με τον άγνωστο άνδρα. Τότε τον είδε να κάνει επιθετική κίνηση εναντίον της έτοιμος να τη χτυπήσει με το καδρόνι. Εκείνη αντανακλαστικά κινήθηκε αριστερά στο πεζοδρόμιο και απέφυγε το χτύπημα. Τότε ο άνδρας, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας παρολίγον να χάσει την ισορροπία του από το ποδήλατο και άρχισε να τη βρίζει. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τηλεφωνικά το περιστατικό στην αστυνομία όπου ενημερώθηκε ότι υπάρχει και δεύτερη ανάλογη καταγγελία εις βάρος του. Σύμφωνα με αναφορές χρηστών σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος άνδρας έχει δείξει επιθετική συμπεριφορά ακόμα και σε παιδιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το