Ελλάδα

Στην Κομοτηνή σήμερα, για προεκλογική συγκέντρωση, ο Τούρκος υποψήφιος Μουχαρέμ Ιντζέ

«Ιδιωτικής φύσεως επίσκεψη» στην Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει σήμερα ο τούρκος υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ.

Σύμφωνα με το άτυπο πρόγραμμά του, ο κ. Ιντζέ θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σηματείων.

Αμεσως μετά και σύμφωνα με το komotinipress.gr θα πραγματοποιήσει επίσκεψη για να προσκυνήσει στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και θα αναχωρήσει για το Κίρτζαλι, περιοχή στη Νότια Βουλγαρία, όπου και θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση.

Στις 13:00 στην Κομοτηνή

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο xronos.gr ο Μουχαρέμ Ιντζέ θα βρίσκεται στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνή στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων του στον αύλειο χώρο της αποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής».
Εκεί θα γίνει ομιλία ανοιχτή στο κοινό, παρουσία μάλιστα δέκα βουλευτών που συνοδεύουν τον Τούρκο υποψήφιο, όπως και αυτοδιοικητικών από την γειτονική χώρα, προσκείμενων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά την Θράκη ο Μουχαρέμ Ιντζέ θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κίρτζαλι, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες και το βράδυ της θα παρακαθίσει σε γεύμα ιφτάρ. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ στις ομιλίες του ενόψει εκλογών αναφέρεται συχνά στην Ελλάδα.

Η είδηση της έλευσης του Μουχαρέμ Ιντζέ στην Κομοτηνή έγινε γνωστή την Κυριακή.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το