Αθλητισμός

Στην Καρδίτσα οι μικτές ΕΠΣΘ για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων

Στην Καρδίτσα θα μεταβούν σήμερα Τετάρτη οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα της τοπικής Ένωσης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων 2019-2020 (4ος όμιλος). Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Εθνικό στάδιο της Καρδίτσας, με αυτή των ομάδων Κ12 να αρχίζει στις 12.30 μ.μ., ενώ στις 14.00 θα κοντραριστούν οι ομάδες Κ14.
Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και από τους ανθρώπους της ΕΠΣΘ εκφράζεται η πίστη ότι και στα δύο ματς τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Η αποστολή θα αναχωρήσει από τα γραφεία της ΕΠΣΘ (Λαχανά 38, πίσω από τα ΚΤΕΛ Βόλου), στις 9.45 το πρωί.

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον κ. Μάνδαλο είναι οι:
Κ12: Τζουμάκης (Αγία Άννα) Τζέκας (Ολυμπιακός Βόλου), Βάιος (Αγία Άννα), Βελετζάκος (Αγία Άννα), Μπαντής (Αγία Άννα), Κρομμύδας (Αγία Άννα), Κρομμύδας (Πύρασος), Λ. Ράιος (Αγία Άννα), Παπαστεργίου (Αγία Άννα), Γκαραβέλας (Πύρασος), Μαυρουδής (Αγία Παρασκευή), Κανούλας (Αγία Άννα), Μπαλαμώτης (Ρήγας Φεραίος), Αζιζάι (Αγία Άννα), Αβραμίδης (Αγία Παρασκευή).

Κ14: Κουτσογεωργίου (Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Βόλου), Κόκκορης (Αγία Άννα), Δράκος (Αγία Άννα), Γιωτόπουλος (Αγία Άννα), Νικολούλης (Ολυμπιακός Βόλου), Λυκουρίνος (Αγία Παρασκευή), Νταβλαμάνος (Αγία Παρασκευή), Νικούδης (Αγία Άννα), Μπέκος (Αγία Άννα), Θεοχάρης (Αγία Άννα), Κοντογεωργίου (Αγία Παρασκευή), Ερρινάκης (Πύρασος), Τσούτσας (Ακρόπολη), Κάιο (Αγία Άννα), Σταυραντώνης (Αγία Παρασκευή), Τουλγαρίδης (Αγία Παρασκευή), Κανούτας (Ερμής), Νίκου (Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Βόλου).
Τους δύο αγώνες θα διευθύνει ο Χρήστος Νίτσας της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι ο Γρηγόρης Δεδικούσης και ο Δημήτρης Παραφέστας της ΕΠΣ Λάρισας.
Επίσης, για τον 4ο όμιλο θα γίνουν σήμερα οι συναντήσεις Φθιώτιδα-Εύβοια και Φωκίδα-Ευρυτανία. Οι ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας θα κάνουν το ρεπό τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το