Ελλάδα

Στην Ειδομένη εκτάκτως ο Μητσοτάκης

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Προς την Ειδομένη ταξιδεύει αυτήν την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εκτιμήσει ιδίοις όμασι την εκεί κατάσταση μετά και τη χθεσινή απόπειρα εκατοντάδων προσφύγων να περάσουν τα σύνορα με τα Σκόπια.

Εν τω μεταξύ, για γριφώδη δήλωση του εκπροσώπου του Συντονιστικού Οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα δεχθεί τους μετανάστες που πέρασαν στα Σκόπια πίσω ή όχι, έκανε λόγο το πρωί μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ανακοίνωσε και το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ειδομένη.

«Είναι πολύ ανησυχητικά τα πράγματα… Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση (…) είναι no man’s land χωρίς έλεγχο για τίποτε είναι Ειδομένη… Η Ελλάδα από χώρα διέλευσης εξελίσσεται σε χώρα παραμονής και πολύ φοβούμαι σε χώρα διακίνησης μεταναστών» προειδοποίησε.

«Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση, τη στιγμή που η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση είναι παγωμένη και το προσφυγικό έχει πάρει επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις» δήλωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το