Τοπικά

Στην Εύβοια αποστολή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννη Γεροντίτη και άλλα μέλη του Δ.Σ. είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης την Κυριακή 15 Αυγούστου στην Εύβοια.
Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου κ. Βασίλειο Ζαχείλα και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Νίκο Αγγελέτο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρέδωσαν το υλικό που είχε συγκεντρωθεί όλες τις προηγούμενες ημέρες από τον Επιμελητηριακό φορέα ως μία μικρή, αλλά άμεση βοήθεια στους πυροπαθείς συμπολίτες μας.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε αποτελεί προϊόν της προσφοράς μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και απλών πολιτών της περιοχής που θέλησαν να δώσουν ανακούφιση στους χιλιάδες κατοίκους του πανέμορφου νησιού που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.
Ο κ. Μπασδάνης  ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής που γνώρισαν εκατοντάδες επιχειρήσεις, καθώς άλλες παραδόθηκαν ολοσχερώς στις φλόγες και άλλες υπέστησαν μεγάλες ζημιές.
Ο κ. Μπασδάνης επισήμανε  ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας δηλώνει “παρών” σε όποια άλλη προσπάθεια αλληλεγγύης υλοποιηθεί, ώστε πολύ σύντομα, οι επαγγελματίες της περιοχής να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να γίνει η επανέναρξη της τοπικής οικονομίας πράξη.
Ο κ. Γεροντίτης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της αποστολής της Μαγνησίας,  συμπλήρωσε ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για ό,τι άλλο χρειαστεί.
Να σημειωθεί ότι πολύτιμη βοήθεια στο “κομβόι” αλληλεγγύης που οργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας παρείχαν ο Σύνδεσμος Εργοληπτών-Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, το Σωματείο Αρτοποιών Μαγνησίας, ο Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (τοπικό τμήμα Μαγνησίας).

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το