Ελλάδα

Στην εντατική 19χρονος: Δέχθηκε μαχαιριές για να σώσει φίλο του

Στην εντατική νοσηλεύεται ένας 19χρονος, o οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα. Ο νεαρός προσπάθησε να σώσει έναν 14χρονο από συμπλοκή και τον μαχαίρωσαν. Το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα, ο Αλέξης και η παρέα του επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν δύο άγνωστα άτομα τους πλησίασαν και άρχισαν να τους απειλούν, κυρίως τον μικρότερο της παρέας.

Η μητέρα του Αλέξη, με φωνή που έχει κλείσει από το σοκ του τραυματισμού του γιου της, εξήγησε στο STAR: «Το σπρώξανε το παιδί και βγάλανε μαχαίρι. Πάει ο Αλέξης να υπερασπιστεί το παιδάκι, τον 14χρονο, κι αρχίζει το μαχαίρωμα παντού».

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη. Ο Αλέξης, το επόμενο πρωί, έδινε πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή. Δέχθηκε πάνω από 8 μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, αλλά, ευτυχώς, σώθηκε την τελευταία στιγμή.
Ο Αλέξης μετά τη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Στο πλευρό του βρίσκονται η μητέρα του και οι φίλοι του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το