Τοπικά

Στην Ένωση αποστράτων Αεροπορίας και στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο Αθ. Λιούπης

 

Συνεχείς είναι οι συναντήσεις του Βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψηφίου κ. Αθανάσιου Λιούπη με φορείς και συλλόγους, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, να συζητήσει μαζί τους τα πεπραγμένα, αλλά και να καταγράψει προβλήματα και ζητήματα που θέλουν βελτιώσεις.
Ο κ. Λιούπης προ ημερών επισκέφθηκε την Ένωση αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, όπου ανέλυσε στους παρευρισκόμενους όσα έπραξε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα. Παράλληλα μετέφερε την δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για ειδικό μισθολόγιο στις ένοπλες δυνάμεις από την 1/1/24, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ένστολων. Ευχαρίστησε όλους τους απόστρατους αξιωματικούς και τις οικογένειές τους για την προσφορά τους στην πατρίδα και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση ζητημάτων που τους αφορούν.


Ακόμη, ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε και το Επιμελητήριο Μαγνησίας και συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και τα μέλη του ΔΣ για την πορεία των επαγγελματικών της Μαγνησίας. Επισημάνθηκε ότι αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στήριξε τους επαγγελματίες, πάντα με βάση τα δημοσιονομικά περιθώρια, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ελληνική οικονομία. Με επιστρεπτέες προκαταβολές, μειώσεις φόρων, ενισχύσεις για την ενεργειακή κρίση, χρηματοδοτικά εργαλεία, μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών και πολλές ακόμη παρεμβάσεις κράτησε όρθια την ελληνική επιχειρηματικότητα, παρά τις συνεχείς εξωγενείς κρίσεις.
Ο κ. Λιούπης εξήρε την στάση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας καθ’ όλη αυτή την περίοδο, που στήριξε ουσιαστικά τα μέλη του, αλλά και για την εξωστρέφειά του, συμμετέχοντας σε επαγγελματικές και τουριστικές εκθέσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του νομού, των επιχειρήσεων, αλλά και του τουριστικού προϊόντος.
Τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου μετέφεραν στον κ. Λιούπη τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, με τον υποψήφιο Βουλευτή να δεσμεύεται πως θα εργαστεί, όπως έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτική του θητείας, για την εξεύρεση λύσεων.

Share
Ετικέτες: Λιούπης

Πρόσφατα άρθρα

Σκύλος-party animal απέτυχε στη Δίωξη Ναρκωτικών, αλλά έγινε… σταρ στις διασώσεις από σεισμούς

Μια δεύτερη ευκαιρία όλοι μπορεί να έχουμε στη ζωή, ακόμη και οι τετράποδοι φίλοι μας.…

10 Απριλίου 2024

Απάντηση Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη: «Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα»

Στα ύψη το θερμόμετρο και διάψευση στη διάψευση της Γεωργίας Αδειλίνη σχετικά με τη συζήτηση…

10 Απριλίου 2024

Αυτές είναι οι 20 καλύτερες χώρες να ζεις και να εργάζεσαι – Η θέση έκπληξη της Ελλάδας

Μια λίστα που έχει ήδη ξεσηκώσει μεγάλη κουβέντα δόθηκε πριν από λίγες ώρες στη δημοσιότητα.…

10 Απριλίου 2024

Επίθεση ΝΔ στον Ανδρουλάκη – «Δεν είναι ο πιο κατάλληλος για να κουνάει τη σημαία του κράτους δικαίου»

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή τη διαγραφή του μειονοτικού βουλευτή…

10 Απριλίου 2024

Δημογραφικό: Η χαμένη μάχη ενάντια στην πτώση των γεννήσεων στην Ελλάδα

Ο λοχίας του στρατού Χρήστος Γιαννακίδης σχεδίαζε να αποκτήσει δεύτερο παιδί όταν η κρίση χρέους…

10 Απριλίου 2024

Ενδοοικογενειακή βία: «Έκρηξη» με 852 περιστατικά μέσα σε εννέα ημέρες!

Σε «μάστιγα» για την ελληνική κοινωνία εξελίσσεται η ενδοοικογενειακή βία, καθώς τα περιστατικά που καλούνται…

10 Απριλίου 2024