Αθλητισμός

Στην Ελλάδα ο Παπακωνσταντίνου προκειμένου να ασχοληθεί πιο ενεργά με θέματα της ΠΑΕ Νίκη

Στην Ελλάδα έφτασε χθες ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθεί πιο ενεργά με θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Νίκη.
Πάτησε… Ελλάδα ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Πιο συγκεκριμένα έφτασε χθες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση από το Λονδίνο, όπου διαμένει μόνιμα.
Ωστόσο δεν μπορεί να έρθει άμεσα στον Βόλο, αφού οφείλει να τηρήσει πιστά τους κανόνες της καραντίνας. Όπως ισχύει για όσους επισκέπτονται ξένη χώρα, είναι υποχρεωμένος να μείνει 14 ημέρες εντός ξενοδοχείου ή σπιτιού και στη συνέχεια θα έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει στον Βόλο.
Αυτή η καθυστέρηση της άφιξής του στην πόλη μας ίσως καθυστερήσει λίγο τα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ Νίκη. Κι αυτό γιατί εξαιτίας της υποχρεωτικής καραντίνας, που πρέπει να περάσει, δεν θα μπορεί να κάνει διαπροσωπικές συναντήσεις.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μια «τραγική» καθυστέρηση, καθώς και μέσω τηλεφώνου ο κ. Παπακωνσταντίνου θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του. Επίσης είναι πιθανόν να γίνουν και τηλεδιασκέψεις με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «κυανόλευκης» εταιρείας προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Αμέσως μετά την πάροδο 15 ημερών ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη θα βρίσκεται σε θέση να οργανώσει κάποια ραντεβού που έχει στο μυαλό του, προκειμένου να διευθετηθούν αρκετά ζητήματα.
Πάντως ακόμη και το διάστημα της παραμονής του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στην Αγγλία η ΠΑΕ Νίκη εξακολουθούσε να λειτουργεί κανονικά. Με την καθοδήγηση των κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτη η «κυανόλευκη» εταιρεία βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία, αλλά με την άφιξη του πρώτου σίγουρα θα δρομολογηθούν πιο ουσιαστικές εξελίξεις.
Η παρουσία του Αλέξη Παπακωνσταντίνου θα αποτελέσει το «κλειδί» για τις εξελίξεις. Άλλωστε υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα, τα οποία όμως θα εξαρτηθούν άμεσα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Νίκη. Οι διοικούντες επιθυμούν πρώτα να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τις επαγγελματικές κατηγορίες και μετά να κάνουν τον σχεδιασμό τους.
Αυτό ακούγεται απόλυτα φυσιολογικό, καθώς θα πρέπει να καθορίζουν και το ύψος του προϋπολογισμού για την επόμενη χρονιά, το οποίο όμως θα έχει άμεση συνάρτηση με τα έσοδα που προβλέπεται να έχει η ομάδα.

Ασφαλώς θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις πρώτα με τον Στάικο Βεργέτη για να γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στη Νίκη και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές που θα διατηρηθούν στο ρόστερ και στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και με εκείνους που θα αποδεσμευτούν.
Την ίδια στιγμή θα γίνουν κινήσεις και για μεταγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ενώ θα πρέπει να αποφασιστεί και ποιο θα είναι το κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αυτές ασφαλώς οι ενέργειες θα εξαρτηθούν από την κατηγορία στην οποία θα ανήκει του χρόνου το βολιώτικο συγκρότημα και ανάλογα με το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο.
Πάντως οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν δεν θα αφορούν μόνο τον αγωνιστικό τομέα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ έχει μπροστά της μία Γενική Συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ είναι πολύ πιθανόν να γίνει περαιτέρω στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου με νέα μέλη που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια.
Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν να «τρέξουν» και ένα πρόγραμμα σχετικά με την ανεύρεση χορηγών, οι οποίοι σίγουρα θα αποτελέσουν μεγάλη οικονομική «ανάσα» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη, προκειμένου να τιμήσει τους φιλάθλους για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με τη βροντερή τους παρουσία τόσο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, όσο και σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας.
Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας αποφάσισαν να επιστρέψουν στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον μοναδικό εντός έδρας αγώνα που δεν έχει διεξαχθεί ακόμη, αυτόν με τη Βέροια, αλλά φαντάζει απίθανο να πραγματοποιηθεί, μετά την ομόφωνη απόφαση που έλαβαν οι σύλλογοι της Φούτμπολ Λιγκ να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το