Ελλάδα

Στην Ελευσίνα σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη

Απαρηγόρητοι οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι συγγενείς , οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετήσουν στις 17.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε με την οικογένειά του.

Η μητέρα του η οποία κατέρρευσε όταν έμαθε για τη δολοφονία του γιου της, επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που δεν προστάτευσε το παιδί της και επέτρεψε να το δολοφονήσουν , ζητώντας ως δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού της, τον εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου.

Στο Θριάσιο νοσοοκομείο μεταφέρθηκε χθες ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους ενώ η μητέρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα της εξόδιου ακολουθουσίας, ενώ ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του οργανισμού: «Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140152015200200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110080000000804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009)(επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δύσκολο έργο με Παναθηναϊκό έχει ο Βόλος 2004

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Α.Σ. Βόλος 2004 για την 7η αγωνιστική της Α’ Εθνικής…

26 Νοεμβρίου 2023

Ο υφυπουργός Οικονομικών Χ. Θεοχάρης στη «Θ» «Βελτιώσεις για τυχόν αστοχίες και όχι για να «ευνουχιστεί» ένα σχέδιο νόμου για κοινό καλό»

Χωρίς δομικές αλλαγές αναμένεται να κατατεθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, τουλάχιστον ως προς…

26 Νοεμβρίου 2023

Νταμπράουσκας: Να μη χρησιμοποιούμε συνέχεια την ίδια δικαιολογία

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, τόνισε τα εξής για το παιχνίδι με τον Βόλο:…

26 Νοεμβρίου 2023

Άνχελ Λόπεθ: Περήφανος για τους παίκτες μου

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ…

26 Νοεμβρίου 2023

Οι Μάηδες της Μακρινίτσας Πηλίου στην 1η Συνάντηση του Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Αθήνα

  Στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων άρχισε χθες Σάββατο 25 και συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή…

26 Νοεμβρίου 2023

Η αποβολή του Γκαρσία στοίχισε στον Βόλο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Κρήτη ο Βόλος στο παιχνίδι με τον…

26 Νοεμβρίου 2023