Οικονομία

Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί για μεσοπρόθεσμο, αξιολόγηση και πλεονάσματα

tsipras-moscovisi
Η δεύτερη αξιολόγηση και τα προαπαιτούμενα που σχετίζονται με την υπό- δόση των 2,8 δισ. ευρώ, είναι βέβαιο πως θα είναι δύο από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τις σημερινές επαφές του Ευρωπαίου Επιτρόπου για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, στην Αθήνα.

Ο Επίτροποός θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα, στις 12:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.
Το απόγευμα, ο Γάλλος επίτροπος θα μιλήσει στη Βουλή και στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.
Η έλευση Μοσκοβισί στη χώρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας εβδομάδας ειδικού ενδιαφέροντος για την οικονομία, η οποία ολοκληρώνεται με την άφιξη του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου στην Αθήνα την Παρασκευή.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το