Αθλητισμός

Στην Αθήνα η καλλιτεχνική κολύμβηση της Νίκης

Στο Χειμερινό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Β’ θα λάβει μέρος η Νίκη. Η αποστολή του βολιώτικου συλλόγου αναχώρησε χθες για την Αθήνα και σε αυτή μετέχουν 11 αθλήτριες, οι οποίες συνοδεύονται από την προπονήτριά τους, Χρυσούλα Καλτσουνά, την υπεύθυνη μπαλέτου Αθηνά Πυργιώτη και τις υπεύθυνες της αποστολής, Ειρήνη Χατζάκου και Ειρήνη Καρανίκα.
Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» αναφέρει τα κάτωθι:
«Αναχώρησε χθες Παρασκευή η ομάδα μας για το Χειμερινό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Β’ με τη συμμετοχή 11 αθλητριών. Αναλυτικά οι αθλήτριες και τα αγωνίσματα στα οποία θα λάβουν μέρος είναι οι παρακάτω:
Βελαλή Δέσποινα (φιγούρες), Βελώνη Βάσια (ντουέτο, φιγούρες), Δίπλα Νεφέλη (φιγούρες), Κώστα Έλενα (φιγούρες), Μαρκουλάκη Χριστίνα (ντουέτο, φιγούρες), Νικόλτσιου Ευαγγελία (ντουέτο, φιγούρες), Σιώμου Ελευθερία (φιγούρες), Τσιούμα Στέλλα (ντουέτο, φιγούρες), Τάσιου Μαριλένα (φιγούρες), Τσιγιάννη Κάτια (ντουέτο, φιγούρες) και Χαδίνη Μαρία (ντουέτο, φιγούρες).
Τα κορίτσια μας συνοδεύουν η προπονήτρια Καλτσουνά Χρυσούλα, η υπεύθυνη μπαλέτου Πυργιώτη Αθηνά και υπεύθυνες αποστολής Χατζάκου Ειρήνη, Καρανίκα Ειρήνη. Καλή επιτυχία κορίτσια…».
Οι Χειμερινοί αγώνες Κορασίδων Β’ στην καλλιτεχνική (συγχρονισμένη) κολύμβηση, σε συνδυασμό με Ημερίδα Αστεριών 6 και 7 θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή. Το «παρών» θα δώσουν συνολικά 306 αθλήτριες, από τις οποίες οι 45 στην Ημερίδα, από 20 Σωματεία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Σάββατο 16/2: 10.00 Φιγούρες, 17.50 Ντουέτο (προκριματικά).
Κυριακή 17/2: 10.00 Ομαδικό (προκριματικά), 12.30 Αστέρι 6 και 7, 15.00 Ντουέτο (Τελικός), 17.30 Ομαδικό (Τελικός).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το