Αθλητισμός

Στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες βρέθηκε ο Αιολικός

Ο  Αιολικός Βόλου έχοντας τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και εκμεταλλευόμενος τις διακοπές των Χριστουγέννων, οργάνωσε εκδρομή στην Αθήνα με τα αναπτυξιακά του τμήματα συμμετέχοντας σε φιλικά παιχνίδια.

Ήταν προσκεκλημένος από ιστορικές ομάδες, όπως οι: Γ.Σ. Περιστερίου, Ολυμπιακός Πειραιώς, Α.Ο. «Μίλων», ΔΑΣ Δραπετσώνας, Ολυμπιάδα Πετρούπολης και Νίκη Αμαρουσίου. Οι αθλητές του Αιολικού έπαιξαν, διασκέδασαν, αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες αγωνιζόμενοι με παίκτες υψηλού επιπέδου και έγιναν πιο δυνατοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή συμμετείχαν 82 αθλητές και 15 προπονητές, γονείς, συνοδοί.

Αποτελεί πια θεσμό η εκδρομή αυτή και διοργανώνεται κάθε χρόνο. Τους ανθρώπους του Αιολικού τούς ενδιαφέρει εκτός των άλλων να αποκτήσουν οι αθλητές του αγωνιστικές εμπειρίες, να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους δεξιότητες, να γνωρίσουν νέους φίλους, καινούργιες παραστάσεις με απώτερο σκοπό την κοινωνικοποίησή τους.

Κατά την διάρκεια της αποστολής οι αθλητές του Αιολικού  παρακολούθησαν τον αγώνα του πρωταθλήματος της Ευρωλίγκας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα.

Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου ευχαριστεί τους υπεύθυνους των ιστορικών σωματείων του Γ.Σ. Περιστερίου Γιάννη Βαλληνδρά, του Ολυμπιακού Πειραιώς Αχιλλέα Δεμέναγα, του Α.Ο «Μίλων» Παναγιώτη Σαββάτη, του ΔΑΣ Δραπετσώνας Μιχάλη Σταθάκη, της Ολυμπιάδας Πετρούπολης Τάσο Κωνσταντώνη και της Νίκης Αμαρουσίου Νίκο Χρυσόγελο για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά το τουριστικό πρακτορείο «Μούτσιος», καθώς και τους προπονητές ,συνοδούς, γονείς για την άψογη συνεργασία.

Share
Ετικέτες: Αιολικός Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Φαινόμενο

Την αγάπη του για την ομάδα του βρήκε να εκφράσει κάποιος πάνω στα ξύλινα παντζούρια…

12 Ιανουαρίου 2024

Στους επίλεκτους της ΚΟΕ αθλητές του Ολυμπιακού Β.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ τα κριτήρια επιλογής και οι λίστες του προγράμματος επιλέκτων κολυμβητών και…

12 Ιανουαρίου 2024

Πεταμένα

Πεταμένα ρούχα εθεάθησαν χθες το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας. Μία εικόνα που προκαλεί θλίψη, αν…

12 Ιανουαρίου 2024

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αγία Άννα μετά το 6-0 επί της Σκιάθου

Πάνω στο… νήμα η Αγία Άννα πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Α’…

12 Ιανουαρίου 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας από υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συμβασιούχοι και μη, υπάλληλοι του Πανεπιστημίου…

12 Ιανουαρίου 2024

Μεταβολές Συνείδησης και Ηθικής: Το Πανοραμικό Δράμα της Ανθρώπινης Κοινωνίας

  Της Ράνιας Γάτου ποιήτριας, δοκιμιογράφου, εικαστικού Στη βαθύτερη ρίζα της παγκοσμιοποίησης αποκαλύπτεται ένας διαρκής…

12 Ιανουαρίου 2024