Τοπικά

Στην αντεπίθεση κατά της αντιπολίτευσης ο Αχ. Μπέος

Δ.Σ. 1

Με αφορμή την αποχώρηση των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας, πλην της ΛΑΣ, από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο,  οι οποίες σε κοινή τους δήλωση κατηγορούν τη δημοτική αρχή  για πρακτικές που συνιστούν ευθεία παραβίαση κάθε έννοιας δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και καταρράκωση του κύρους του κορυφαίου πολιτικού οργάνου της πόλης, το γραφείο τύπου του Δημάρχου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για υβριστικές και προσβλητικές ενέργειες σε βάρος των πολιτών και της πόλης. Μεταξύ άλλων κατηγορούνται οι μειοψηφίες οτι χρησιμοποίησαν τον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της αυτοδιοίκησης για να παίξουν τα παιχνίδια τους και να εξυπηρετήσουν συμφέροντα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δυστυχώς η απώλεια της εξουσίας και των όσων ευεργετημάτων εξ αυτής απέρρεαν για όσους τη νέμονταν χρόνια τώρα, έχει επηρεάσει κατά τρόπο νοσηρό την κρίση μιας ομάδας δημοτικών συμβούλων, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε υβριστικές και προσβλητικές ενέργειες σε βάρος των πολιτών και βεβαίως της πόλης.

Ετσι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με παρακίνηση των κ.κ. Πατσιαντά και Σκοτινιώτη οι μειοψηφίες αποχώρησαν, επειδή δεν τέθηκε σε συζήτηση θέμα έκδοσης ψηφίσματος για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα, ως να υπάρχει δημοκρατικός και νουνεχής πολίτης που να μην την καταδικάζει.

Για πολλοστή φορά χρησιμοποίησαν τον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της αυτοδιοίκησης για να παίξουν τα παιχνίδια τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τις εντολές των πολιτικών και κομματικών πατρώνων τους. Βλέπετε αμέσως μετά, κατόπιν αιτήματός τους, επρόκειτο να μιλήσουν στο σώμα οι εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ για το θέμα της αξιολόγησης.

Γι αυτούς λοιπόν τους δήθεν προοδευτικούς και προστάτες των εργαζομένων ένα ψήφισμα, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα, απέβη εξαιρετικά χρήσιμο ως πρόσχημα για να αποφύγουν όχι μόνο το ζήτημα της αξιολόγησης, αλλά και κορυφαία ζητήματα της πόλης, όπως είναι το θέμα των αδέσποτων και του κλεισίματος, με κυβερνητική εντολή μετά από έλεγχο, των παιδικών χαρών που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Αναμφίβολα βολική στάση για να μην εξηγήσουν στην κοινωνία τι έκαναν τόσα χρόνια, που διατέθηκαν τόσα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, πως αντέχουν να βλέπουν στα μάτια και τον τελευταίο δημότη που χρόνια τώρα εξαπατούσαν.

Τα ψέματα, όμως, τελείωσαν. Την Παρασκευή θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα πεπραγμένα της απελθούσας δημοτικής αρχής, όχι ωραιοποιημένα και φτιασιδωμένα, όπως προσπαθούν να τα παρουσιάσουν τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής, αλλά απλά, κατανοητά και κυρίως αληθινά.

Για να μάθουν όλοι οι Βολιώτες ποιοι τους εξαπατούσαν τόσα χρόνια και κυρίως ποιοι συνεχίζουν να προσπαθούν να το κάνουν ακόμα και σήμερα. Η απάτη τελείωσε και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα έλεος για τα μέλη αυτής της πολιτικο-κομματικής νομενκλατούρας που καταδίκασαν την πόλη και τους συμπολίτες μας στην σημερινή οικτρή κατάσταση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το