Τοπικά

Στην αντεπίθεση η Σόνια Χαρανά – Κατηγορεί για ανήθικες πρακτικές τη Νάνσυ Καπούλα

Σκληρή απάντηση δίνει η Σόνια Χαρανά, ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος , μετά τη ρήξη της με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Εξυπνη Πόλη” Νάνσυ Καπούλα και τη διάγραφή της από την παράταξη. Η Νάνσυ Καπούλα την κατηγόρησε για τη συμπεριφορά της στις δημαιρεσίες υποστηρίζοντας πως δεν ψήφισε τον εαυτό της στην Επιτροπή Ζωής για να δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξη και η Σόνια Χαρανά απαντά πως αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και αναφέρει πως ως επαγγελματίας, και όχι ως επιστημόνισα με ντοκτορά σε μεθοδεύσεις και ίντριγκες που θυμίζουν Βυζάντιο, δηλώνω ότι έχω φτωχή κληρονομιά σε τέτοιες ανήθικες πρακτικές, που είναι ξέχωρες από την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία μου.
“αυτούς ζήτησα άλλωστε και την ψήφο τους τον περασμένο Μάιο, όπου σεβόμενη την επιλογή του κόμματος εκτέθηκα μαζί με τους συνυποψηφίους μου σ’ έναν αγώνα, που από την αρχή φαινόταν χαμένος.
Για τα αίτια της συντριβής της «Εξυπνης Πόλης», τέσσερις μήνες μετά, δεν υπήρξε καμία αξιολόγηση. Μία ενδοσκόπηση ωστόσο από την πλευρά της επικεφαλής δεν θα έβλαπτε. Ίσως και να την βοηθούσε έτσι ώστε να μην ψάχνει εναγωνίως όλο αυτό το χρονικό διάστημα εξιλαστήρια θύματα, κατασκευάζοντας ιστορίες με δράκους.
Και επειδή το ποσοστό της συντριβής μας είναι τέτοιο που δεν δικαιολογεί να αναλωνόμαστε άλλο σε ιστορίες για αγρίους, αλλά να σεβαστούμε επιτέλους τους 10.000 περίπου ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, επιλέγω να σταματήσω εδώ, με την δήλωση αυτή, από την πλευρά μου, αυτό τον κατήφορο.
Ο λαός του Βόλου μίλησε τον Μάιο και δυστυχώς μιλάει ακόμη. Κα Καπούλα καληνύχτα σας!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το