Αθλητισμός

Στην 8η θέση ο Ο.Υ.Κ.Β  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο εφήβων

Την 8η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο εφήβων κατέκτησε ο Ο.Υ.Κ.Β., λαμβάνοντας μέρος στην τελική φάση, η οποία διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Χίου. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Ν.Ο. Χίου με 7-4.
Μία νίκη και τέσσερις ήττες ήταν ο απολογισμός του Ο.Υ.Κ.Β. στα τελικά της διοργάνωσης, με τους νεαρούς πολίστες του Γιώργου Ντόνα να αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες, παίζοντας με τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος. Το βολιώτικο συγκρότημα, πάντως, θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία, ωστόσο, αποτελεί σημαντική επιτυχία το γεγονός ότι κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο παιχνίδι ο Ο.Υ.Κ.Β. νίκησε τον Φοίβο, ενώ στη συνέχεια το βολιώτικο συγκρότημα ηττήθηκε κατά σειρά από τους Ηλυσιακό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και από την Γλυφάδα στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8.

Ο προπονητής του Ο.Υ.Κ.Β. Γιώργος Ντόνας, με δηλώσεις του στη «ΘτΔ» τόνισε για την προσπάθεια της ομάδας του στους αγώνες: «Η συμμετοχή μας στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αποτελεί επιτυχία για τον σύλλογο. Αντιμετωπίσαμε ομάδες υψηλότερου επιπέδου και είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα παιδιά αποκόμισαν εμπειρίες. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής και στους μικρότερους ηλικιακά παίκτες, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που γίνεται στον Ο.Υ.Κ.Β. και για τα επόμενα χρόνια.
Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στους αγώνες, γιατί θεωρούμε ότι δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλύτερο στη διοργάνωση. Τα παιχνίδια αυτά θα πρέπει να μας γίνουν μάθημα για τις επόμενες διοργανώσεις στις οποίες θα λάβει μέρος η ομάδα».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ο.Υ.Κ.Β. στην τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο εφήβων:

Ο.Υ.Κ.Β.-Φοίβος 11-6
Τα γκολ του Ο.Υ.Κ.Β σημείωσαν οι Γεωργιάδης 1, Βλιώρας 2, Κουφιδάκης 3, Γαργαλέτσος 2, Μπομπός 1, Ντόνας 2.

Ο.Υ.Κ.Β.-Ηλυσιακός 10-12
Τα γκολ του Ο.Υ.Κ.Β. πέτυχαν οι Αχλαδιώτης 2, Βλιώρας 4, Κουφιδάκης 3, Ντόνας 1.

Ο.Υ.Κ.Β.-Ολυμπιακός 2-18
Τα γκολ του Ο.Υ.Κ.Β. σημείωσαν οι Κουφιδάκης και Αχλαδιώτης

Ο.Υ.Κ.Β.-ΠΑΟΚ 5-14
Τα γκολ του Ο.Υ.Κ.Β. πέτυχαν οι Γεωργιάδης 1, Αχλαδιώτης 1, Βλιώρας 2, Κουφιδάκης 1.

Ο.Υ.Κ.Β.-Γλυφάδα 6-14
Τα γκολ του Ο.Υ.Κ.Β. σημείωσαν οι Μπακαλάκης, Αχλαδιώτης, Βλιώρας, Κουφιδάκης. Μπομπός, Ντόνας.

Η τεχνική ηγεσία στηρίχθηκε στους εξής πολίστες: Κωνσταντίνο Νάσιο, Χρήστο Κουφιδάκη, Αλέξανδρο Νασιάκο, Λευτέρης Μπένη, Αποστόλη Γαργαλέτσο, Γιάννη Αχλαδιώτη, Βασίλη Βλιώρα, Μάρκο Ντόνα, Βελισάριο Τσιμπερίδη, Γεράσιμο Γεωργιάδη, Αλέξανδρο Ανδρόνογλου, Στέλιο Ιωάννου, Δημήτρη Μπακαλάκη, Δημήτρη Μπομπό, Πάρη Μορφωνιό.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το