Τοπικά

Στην 23η Γιορτή Βιβλίου με κιόσκι η Περιφέρεια Θεσσαλίας

giorti-vivliou

Στη διοργάνωση της 23ης Γιορτής Βιβλίου στην παραλία του Βόλου, που θα διαρκέσει ως τις 6 Ιουλίου κι αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών, συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων. Μάλιστα, έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της έκθεσης με στελέχη τους, ενώ στο καλαίσθητο κιόσκι που έχει δημιουργηθεί, προβάλλεται τουριστικά με έντυπο, ηλεκτρονικό και οπτικοακουστικό υλικό, ολόκληρη η Θεσσαλία.

Επίσης, οι τρεις πρώτες ημέρες της έκθεσης βιβλίου, που έχει καταστεί πλέον επιτυχημένος θεσμός για την πόλη μας, συνδυάζονται με την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, έναν ακόμη θεσμό με ιδιαίτερα υψηλή ανταπόκριση στο κοινό του Βόλου στου οποίου τη διοργάνωση συμμετέχουν οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων.

“Μέσα από το βιβλίο, αλλά και τη μουσική, επιχειρούμε και φέτος να προβάλλουμε δυναμικά την τουριστική φυσιογνωμία της Μαγνησίας και να διασυνδέσουμε το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής με την προσέλκυση επισκεπτών. Το καλοκαίρι σημαίνει καλό βιβλίο και όμορφες μουσικές, κι αυτά τα δύο αποτελούν προστιθέμενη αξία στην τουριστική εισροή για τον τόπο μας”, δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το