Τοπικά

Στη Βουλή από τον Αλ. Μεϊκόπουλο τα προβλήματα από την επέλαση του “Ιανού” στο Αϊδίνι

Στη Βουλή φέρνει ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Αϊδίνιο Μαγνησίας μετά την επέλαση του «ΙΑΝΟΥ».
Την ερώτηση συνυπέγραψε και ο αρμόδιος Τομεάρχης Υποδομών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έκανε αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι παραγωγοί της περιοχής και ζήτησε την άμεση και δραστική παρέμβαση των Υπουργών Υποδομών & Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την αποκατάσταση της αγροτικής και της εσωτερικής οδοποιίας.
Μετά το σπάσιμο της γέφυρας του Χολορέματος που αποτελεί το φυσικό όριο μεταξύ Αϊδινίου και Κροκίου η αγροτική οδοποιία στο νότιο μέρος του Αϊδινίου, και ειδικά στην πλευρά που γειτνιάζει με το Δήμο Αλμυρού, καταστράφηκε εντελώς.

«Η αγροτική οδοποιία μέσα στα όρια του Αϊδινίου εξυπηρετεί ιδιοκτήτες μονάδων από το Αϊδίνιο, αλλά και άλλες περιοχές, όπως ο Βόλος, η Νέα Αγχίαλος, το Βελεστίνο, το Κρόκιο κ.α. που χρειάζεται να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών στα χωράφια, τα θερμοκήπια, τις κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας» υπογράμμισε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδική αναφορά έγινε και στα προβλήματα εσωτερική οδοποιίας με τη διέλευση του ρέματος «Αγίου Χαραλάμπους» στο νότιο μέρος του χωριού να είναι κατεστραμμένη σε δύο σημεία, τη σιδερένια γέφυρα που ενώνει το Αϊδίνιο με τη βοηθητική οδό ΠΑΘΕ να χρήζει άμεσης επισκευής και τις πρόχειρες επισκευές να δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες για πρόκληση ατυχημάτων.
Τέλος, ο Βουλευτής ζήτησε ακόμη την επίλυση του προβλήματος της δημόσιας συγκοινωνίας στη γραμμή Βόλος – Αλμυρός για να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά οι κάτοικοι στις μετακινήσεις τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το