Τοπικά

Στη σύνοδο των προέδρων ΟΝΝΕΔ ο Γιώργος Εμμανουηλίδης

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης συμμετείχε το Σάββατο 24  Φεβρουαρίου στη πανελλαδική σύνοδο των Προέδρων ΟΝΝΕΔ με θέμα την Πολιτική Επικοινωνία,  με κεντρικό εισηγητή το Συμβούλιο Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριο Λαζαρίδη
Η σύνοδος πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, και παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των Νομών όλης της χώρας, παρουσία της ηγεσίας της οργάνωσης.

Ο Γιώργος Εμμανουηλίδης σε συζήτηση που αναπτύχθηκε με τον Μακάριο Λαζαρίδη έκανε εκτενή αναφορά για την στρατηγική επικοινωνίας της παράταξης ενόψει εκλογών.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν τα εξής:
« Ο στόχος της οργάνωσης είναι η αυτοδυναμία για την επόμενες εκλογές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις από τον αξιακό μας κώδικα, χωρίς να συρθούμε σε μία πολιτική παροχολογίας και να είμαστε ανακόλουθοι με τις υποσχέσεις μας την επόμενη μέρα των εκλογών.
Οι πολίτες δε πρέπει να ξεχάσουν τα συνθήματα «Λεφτά υπάρχουν» του 2009 και « η Ελπίδα έρχεται» του 2015 και τι έγινε στη πραγματικότητα.
Με αυτά τα συνθήματα κερδήθηκαν εκλογές, όταν η παράταξη μας έλεγε την αλήθεια για την οικονομική πολιτική που έπρεπε να ακολουθηθεί.
Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό για όλους μας, καθώς αντί να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, βυθίστηκε η χώρα σε βαθειά οικονομική κρίση.
Η χώρα μετά από τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε οικονομικό και κοινωνικό τέλμα.
Οι συμπολίτες μας βίωνουν τα capital control, φτωχοποιούνται και μεταναστεύουν.
Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει δημοσκοπικά ποσοστά νίκης με σχεδόν 10 μονάδες διαφορά από το Σύριζα χωρίς να έχει «τάξει» κάτι που δε θα μπορεί να το υλοποιήσει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός στη συμφωνία αλήθειας με του πολίτες κερδίζει μέρα με τη μέρα αυτό το στοίχημα.
Γιατί για τον ίδιο είναι στοίχημα προσωπικό, είναι στοίχημα που έχει βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό.
Μένει σε εμάς να αντιληφθούμε ότι ο δικός μας αρχηγός δε μπήκε σήμερα στον πολιτικό βίο και δεν καταβαίνει στις εκλογές για να κερδίσει μία καρέκλα.
Αντιθέτως, κατεβαίνει για να μείνει στην ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που έβγαλε την Ελλάδα από τη φτωχοποίηση, επανέφερε την ασφάλεια εντός και εκτός συνόρων και έφερε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το