Τοπικά

Στη συνδιοργάνωση τριών μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στη Μαγνησία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το πράσινο φως για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών οργανώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο στην εισήγηση του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού.

Sυγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας αναμένεται να φιλοξενήσει το «BEACH WATER POLO WORLD LEAGUE 2019 που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στα νερά του Παγασητικού στο Βόλο» σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και με το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου «Η ΝΙΚΗ», το 10ο International Summer Camp που θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο τον Ιούλιο σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Kanku Kyokushin Καράτε Βόλου και την 39η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο τον Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου

«Μέσα από τη συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους, τους δήμους και τους φορείς, καταφέραμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα. Με μία σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, βάλαμε τη Θεσσαλία μπροστά και μεγαλώσαμε το αθλητικό κίνημα στην περιοχή. Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε ενεργά στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην περιφέρεια μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το