Αθλητισμός

Στη “μάχη” του πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών ο Βόλος

Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών  (Κ19). Το Σαββατοκύριακο οι Νέοι Άνδρες του Βόλου Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θα δώσουν τέσσερις αγώνες στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαντικές απουσίες οι Νέοι Άνδρες του Βόλου
Στους Νέους Άνδρες την πόλη μας εκπροσωπεί ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση που τοποθετήθηκε στον 5ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Αντίπαλοί του κατά σειρά θα είναι οι: Φοίβος Συκεών, Ν.Ο. Λάρισας, ΟΦΘ και ΠΑΟΚ.

Στη β’ φάση θα προκριθούν τρεις ομάδες και φυσικά στόχος των Βολιωτών είναι να πάρουν ένα από τα εισιτήρια. Εξάλλου, έχουν μεγάλη παράδοση επιτυχιών στα πρωταθλήματα υποδομών με συνεχείς παρουσίες σε τελικές φάσεις τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, σε αυτή την α’ φάση ο Βόλος θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αφού για διαφόρους λόγους δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Κανάκης, Μεριστούδης, Ρουμελιώτης, ενώ ο Ιωάννου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού.

Με μόλις 10 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες και ένας τραυματίας, γίνεται κατανοητό ότι τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Βόλο, αφού σε κάθε ματς θα πρέπει να γίνεται συντήρηση δυνάμεων.

Ο τεχνικός Ζαφείρης Μαρινάγης δήλωσε σχετικά στη «Θ»: «Κατεβαίνουμε στους αγώνες με σύνθεση ανάγκης, οπότε το μόνο που θέλουμε είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ανεξάρτητα της θέσης που θα πάρουμε στον όμιλο. Παρά τα προβλήματά μας ευελπιστώ να τα καταφέρουμε».

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι κάτωθι πολίστες του Βόλου:  Γιάννης Βαλτσιώτης, Γιάννης Νάσιος (τερματοφύλακες), Δημήτρης Μπομπός, Γιάννης Γκανάτσιος, Θάνος Βασιλούδης, Άρης Νιζάμης, Δημήτρης Μπακαλάκης, Στέλιος Ιωάννου, Μάριος Κομνιανός, Παναγιώτης Γλούμης.

Οι αγώνες του 5ου ομίλου άρχισαν από χθες το βράδυ με τον Ν.Ο. Λάρισας να κοντράρεται με τον ΟΦΘ και τον Φοίβο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι το εξής:

Σάββατο 30/10
09.30 ΠΑΟΚ-Ν.Ο. Λάρισας
10.45 Βόλος-Φοίβος
17.30 ΟΦΘ-ΠΑΟΚ
18.45 Ν.Ο. Λάρισας-Βόλος
Κυριακή 31/10
09.30 Βόλος-ΟΦΘ
10.45 Φοίβος-Ν.Ο. Λάρισας
17.30 ΠΑΟΚ-Βόλος
18.45 ΟΦΘ-Φοίβος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το