Τοπικά

Στη Μηλίνα η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων

 

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδας για έκτακτη εφάπαξ εισφορά από κάθε τελωνειακό υπάλληλο μέλος της ΟΤΥΕ και μετά την πρώτη δράση στην Κοινότητα Βλοχού του Ν. Καρδίτσας, τη δεύτερη στην Κοινότητα Κεραμιδίου του Ν. Τρικάλων, την τρίτη στην Κοινότητα Σωτηρίου Δήμου Κιλελέρ Ν. Λάρισας, προχωρήσαμε στην τέταρτη και τελευταία στοχευμένη δράση, με μοναδικό σκοπό τον ανακούφιση των πληγέντων από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας.
Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων 5ης Τελωνειακής Περιφέρειας με έδρα τον Βόλο, αποτελούμενη από την πρόεδρο κ. Άρτεμις Τσουκαλά, την ταμία κ. Ιωάννα Πασχαλίδου και την πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΤΥΕ κ. Σοφία Κατσίκα, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΥΕ κ. Καλαμβοκά Αθηνά και την τέως γενική γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΥΕ κ. Αθηνά Οικονόμου, επισκεφτήκαμε την Κοινότητα Μηλίνας της Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος του Δήμου Νοτίου Πηλίου Ν. Μαγνησίας, όπου είχαμε αναλάβει και καλύψαμε τη δαπάνη επισκευής της σκεπής του λεβητοστασίου, την αγορά και εγκατάσταση καινούργιου λέβητα και καυστήρα στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου και του συστεγαζόμενου ιατρείου της Κοινότητας.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γκουτζίνη Κώστα, την αντιπρόεδρο κ. Ναταλία Ντενίσοβα-Λαμπαδάρη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νοτίου Πηλίου κ. Βασίλη Μανέτα και τις εθελόντριες κατοίκους που με συνέπεια, αμεσότητα και προθυμία συνεργάστηκαν μαζί μας με σκοπό τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του απαιτητικού έργου της αποκατάστασης των ζημιών στο λεβητοστάσιο του Νηπιαγωγείου και του συστεγαζόμενου ιατρείου.
Ευχαριστούμε την Τεχνική Εταιρεία του μηχανολόγου – μηχανικού κ. Αχιλλέα Καβούρα στον Βόλο, για την εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά και την εγκατάσταση σε πολύ σύντομο διάστημα του λέβητα και του καυστήρα.
Ευχαριστούμε τον κ. Φλαμούρ Κοροβέσι που επισκεύασε τη σκεπή του λεβητοστασίου, χωρίς να χρεώσει τα δικά του μεροκάματα.
Ευχαριστούμε την κ. Σιμώνη Σουλτάνα για την άμεση ανταπόκριση στην προμήθεια από το κατάστημά της των απαραίτητων για την επισκευή της σκεπής υλικών.
Οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου και οι κάτοικοι της πανέμορφης Μηλίνας μάς υποδέχτηκαν και μας φιλοξένησαν με ενθουσιασμό και αγάπη, στρώνοντας ένα τραπέζι με όλα τα καλά, ευχαριστώντας μας για την προσφορά μας που είναι τόσο σημαντική για τον τόπο τους που τόσο δοκιμάστηκε και συνεχίζει να μετρά ανοιχτές πληγές από την κακοκαιρία.

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Βαριά καμπάνα» στον 54χρονο που έβαλε φωτιά σε κλαδιά στη μέση του δρόμου

  Ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας…

16 Μαρτίου 2024

«Καραμπόλα» 3 οχημάτων από μεθυσμένο οδηγό στο κέντρο του Βόλου

  Σήμερα Σάββατο αναμένεται να δικαστεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ένας 39χρονος που κατηγορείται…

16 Μαρτίου 2024

Διαδικτυακός «φίλος» προέτρεψε 17χρονη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα

Νεαρός καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επειδή προέτρεψε μία 17χρονη να προκαλέσει με μαχαίρι…

15 Μαρτίου 2024

Ουκρανία: 20 οι νεκροί στην Οδησσό από το νέο ρωσικό βομβαρδισμό

Τους 20 έφτασαν οι νεκροί και 75 οι τραυματίες από τον νέο βομβαρδισμό της Ρωσίας…

15 Μαρτίου 2024

«Η Ευρωπαία Εισαγγελέας υπερβαίνει κατά πολύ τις αρμοδιότητές της» – Ο πρόεδρος της Ένωσης διοικητικών δικαστών για τα Τέμπη

«Νομίζω ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας υπερβαίνει κατά πολύ τις αρμοδιότητές της, όταν μας λέει ότι…

15 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό μήνυμα Μεντβέντεφ: Θυμήσου ότι πρέπει να πεθάνεις – Η φωτογραφία με τις… κρεμάλες του 1943

«Memento mori!», που σημαίνει «Να θυμάσαι ότι πρέπει να πεθάνεις!», είναι το νέο απειλητικό μήνυμα…

15 Μαρτίου 2024