Τοπικά

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ο 68χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λαρίσης

Νέο τροχαίο ατύχημα στο σημείο καρμανιόλα της οδού Λαρίσης, στη διασταύρωση με τον ανισόπεδο κόμβο του περιφερειακού δρόμου και πριν τη στροφή προς την παλαιά εθνική οδό προς Λάρισα, στο ρεύμα εισόδου προς Βόλο, σημειώθηκε χθες το απόγευμα.
Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 68χρονος οδηγός δικύκλου, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5.30’ περίπου το απόγευμα, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από την Τροχαία Βόλου και ο τραυματισθείς δικυκλιστής, που δεν φορούσε κράνος προστασίας, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Ο 68χρονος οδηγός του δικύκλου, σταμάτησε, για άγνωστο λόγο, στη δεξιά πλευρά της οδού Λαρίσης. Από την αριστερή πλευρά του δρόμου, επίσης με κατεύθυνση προς Βόλο, κινούνταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 50χρονος. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ξαφνικά το δίκυκλο φέρεται να άλλαξε πορεία, χωρίς ο οδηγός του να ελέγξει, και να εισέρχεται στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα, αν και φρέναρε, να μην αποφύγει τη σύγκρουση με το δίκυκλο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο του ατυχήματος και παρέλαβε τον τραυματία και στη συνέχεια τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τα γόνατα, ενώ το βράδυ κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, σε καταστολή.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα δύο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα με κατεύθυνση προς τον Βόλο. Το τμήμα Τροχαίας Βόλου ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.
Σημειώνεται ότι στο ίδιο περίπου σημείο, στις 8 Φεβρουαρίου, είχε συμβεί τροχαίο δυστύχημα, όπου είχε βρει τον θάνατο, ένας 63χρονος μοτοποδηλάτης, ο οποίος είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και κινούνταν με ταχύτητα.
Το οδικό σημείο θεωρείται καρμανιόλα, καθώς εκτός της στροφής από την εθνική Βόλου-Λάρισας προς την παλαιά εθνική οδό, υπάρχει και η έξοδος από τον ανισόπεδο κόμβο του περιφερειακού δρόμου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μπιλ Γκέιτς: Εξηγεί πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αλλάξει τη ζωή μας μέσα σε πέντε χρόνια

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι θετικός στην τεχνητή νοημοσύνη, αλλά τώρα δήλωσε…

17 Ιανουαρίου 2024

Η Ελλάδα παίρνει θέση στο χάρτη της παγκόσμιας αεροπλοΐας – Προχωρούν οι διαδικασίες για τα υδατοδρόμια Σκοπέλου και Αλοννήσου

Η ώρα των υδροπλάνων και των υδατοδρομίων έφτασε! Ο νέος χρόνος μπαίνει με το δεξί…

17 Ιανουαρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά,…

17 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας: Το 2024 να τερματίσει ο “μονόλογος” της ΝΔ

Την πρώτη συνεδρίαση για το 2024 πραγματοποίησε χθες Τρίτη 16.01.2024 η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας,…

17 Ιανουαρίου 2024

Γεωργιάδης προς διοικητές νοσοκομείων: «Όποιος δεν μπορεί να φύγει σήμερα» – Τι είπε για το ΕΣΥ

Με μαστίγιο και καρότο χειρίστηκε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τους διοικητές νοσοκομείων τους…

17 Ιανουαρίου 2024

Συγκινούν οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη: «Γυρίσαμε σ’ ένα σπίτι χωρίς αυτόν»

Θρήνος επικρατεί στις Σέρρες μετά τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος κατέληξε…

17 Ιανουαρίου 2024