Τοπικά

Στη Μαγνησία σε λίγη ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης αναμένεται σήμερα στη Μαγνησία. Ο κ. Μητσοτάκης θα φθάσει σήμερα στις 8 το πρωί με ελικόπτερο στην 111 ΠΜ και το πρώτο μέρος που θα επισκεφθεί, θα είναι η πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα του Ανδρέα Τσαγγάρη, στον Πλάτανο Αλμυρού, την οποία και θα εγκαινιάσει. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους της περιοχής. Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Θερμοκήπιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βελεστίνο και το αντλιοστάσιο της Κάρλας στα Κανάλια.

Η περιοδεία του πρωθυπουργού στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα ολοκληρωθεί με καφέ στην πλατεία των Καναλίων στις 11.00 και επίσκεψη στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στον Βόλο, όπου θα συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης και με τους νέους του κόμματος στο καφέ «Grappa».

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Βόλου, όπου θα συναντηθεί με όλους τους δημάρχους της Μαγνησίας, όπως επίσης και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Η περιοδεία του πρωθυπουργού στη Μαγνησία, θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης, απ’ όπου και θα αναχωρήσει. Από το γραφείο του πρωθυπουργού, ανακοινώθηκε αργά χθες το απόγευμα το πρόγραμμά του για τη σημερινή επίσκεψή του στη Μαγνησία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Επίσκεψη σε Κτηνοτροφική Μονάδα, επίσκεψη στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επίσκεψη στη λίμνη Κάρλα, επίσκεψη στο κέντρο του Βόλου, σύσκεψη με τους δημάρχους του Νομού Μαγνησίας, επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το