Τοπικά

Στη Λάρισα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

Τη Λάρισα επισκέπτεται από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας όπου συνομίλησε με τη διοίκησή του, έχοντας στο πλευρό του τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιώργο Μπαργιώτα, τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κ. Βαγγέλη Γιαννούλα.

Στις σύντομες δηλώσεις του εξερχόμενος του Αρχηγείου, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για «χαρά και υποχρέωση» να βρεθεί σήμερα στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ενώ έστειλε σαφές μήνυμα πως «η Ελλάδα είναι μία χώρα ειρήνης που θέλει να κινείται μέσα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλες τις πλευρές. Παράλληλα όμως για να υπάρξει αυτή η ειρήνη, πρέπει να υπάρξει – και το γνωρίζω πολύ καλά από την εμπειρία μου – πρέπει να υπάρξει και η δύναμη αποτροπής».

Με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκαν αργότερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Λάρισας, ο δήμαρχος της πόλης κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος Λαρισαίων παρουσίασε στον πρώην πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες και το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις στην πόλη ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε και στο εγχείρημα της Συμπαράταξης Λαρισαίων.

Στις 8 το απόγευμα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το