Αθλητισμός

Στη Λάρισα η ακαδημία του Ολυμπιακού

Με συμμετοχή στο Πανθεσσαλικό τουρνουά του Σπάρτακου στη Λάρισα, μα και με εσωτερικό τουρνουά στο ΕΑΚ του Βόλου συνέχισαν την προετοιμασία τους τα τμήματα κορασίδων-παγκορασίδων και παίδων Β’ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.
Τόσο η πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα κορασίδων, όσο και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος παίδων Β’ ομάδα των «ερυθρολεύκων» ταξίδεψαν στη Λάρισα όπου αγωνίστηκαν στο Πανθεσσαλικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Σπάρτακος με τη συμμετοχή του ιδίου, καθώς και ομάδων από άλλες θεσσαλικές πόλεις.
Τα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίστηκαν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, ενώ και η φιλοξενία του Σπάρτακου και του Ηλία Καλέτσιου ήταν υποδειγματική. Μάλιστα, μετά το τέλος των αγώνων, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος έκανε απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στις μετέχουσες ομάδες, καθώς το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Την αποστολή στη Λάρισα συνόδευσαν οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου, ενώ αρχηγοί αποστολής ήταν ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Αλέκος Μεταφτσής και το μέλος Απόστολος Έξαρχος. Συμμετείχαν επίσης και γονείς αθλητών.
Στη Λάρισα ταξίδεψαν οι αθλήτριες: Κανελλοπούλου, Στάμου, Μοδέα, Δεμελή, Σιουμουρέκη, Στάθη Ι., Στάθη Φ., Αναστασιάδη, Παρασχάκη, Τζανετοπούλου, Γκρίνια, καθώς και οι αθλητές: Μπράμι, Ιωνάς, Αποστολάκης Ν., Αποστολάκης Α., Γρηγορίου, Μουστάκας, Δαδάνης, Μαλαμούλης, Τσόγκας, Ντάτσιος, Γκόγκα.
Πριν το Πάσχα οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα όπου έδωσαν φιλικά ματς με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ παρακολούθησαν και τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την Α1 μπάσκετ.

Εσωτερικό τουρνουά
Στο ΕΑΚ του Βόλου οι ομάδες παίδων Β’, κορασίδων και παγκορασίδων του Ολυμπιακού Β. πραγματοποίησαν εσωτερικό τουρνουά. Τα παιδιά χωρισμένα σε τέσσερις ομάδες με ονόματα αρχαίων θεών, έδωσαν 12 αγώνες, χάρηκαν το παιχνίδι και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Αθηνά με 13β., την ακολούθησε η Ήρα με 12, 3η κατετάγη η Άρτεμις με 8β. και 4η η Δήμητρα με 7
ΑΘΗΝΑ: Μπράμι, Στάθη Ι., Χαβδούλα, Δαδάνης, Στάθη Φ.
ΗΡΑ: Μοδέα, Γκέτσιου, Παρασχάκη, Αποστολάκης Ν., Γρηγορίου, Τσατσαρώνη
ΑΡΤΕΜΙΣ: Αρτεμισίου, Στάμου, Τζανετοπούλου, Δεμελή, Τσόγκας, Αναστασιάδη.
ΔΗΜΗΤΡΑ Ντάτσιος, Αποστολάκης Α., Γκόγκας, Γκρίνια, Αγριγιάννης.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει με τουρνουά, εκδρομές και εκδηλώσεις το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ υποδομής του, ενώ πολλά ταλαντούχα παιδιά θα ακολουθήσουν και ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το