Τοπικά

Στη Λάρισα η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

mpanta

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Λάρισα και στα Τρίκαλα , μετά την αναβολή τους τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της πτώσης του ελικοπτέρου του Ναυτικού και της απώλειας Ελλήνων αξιωματικών.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ανακοινώνει, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) , το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Τρικκαίων , ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν κατά τις εξής ημερομηνίες :

Λάρισα -Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 -ώρα 20.30 μ.μ. -Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και

Τρίκαλα – Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016-ώρα 20.00 μ.μ. – Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Σημειώνεται ότι οι μοναδικές και σπάνιες αυτές συναυλίες που θα δώσει η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη της Λάρισας και των Τρικάλων είναι αφιερωμένες στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους ,με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας .

Το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο , θέλουν να περάσουν όλοι οι συνδιοργανωτές, που δεν είναι άλλοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct , το Περιφ. Ταμείο Ανάπτυξης τον Δήμο Λαρισαίων-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, τον Δήμο Τρικκαίων το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», και την «Πράσινη Κιβωτό» που συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση της σπουδαίων και εντυπωσιακών αυτών εκδηλώσεων .

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και συγκεκριμένα αποσκοπούν :

1. στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα

2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη

3. στην ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ

4. προσφορά υψηλού επιπέδου συναυλιών στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλίας

5. της ανάδειξης των αξιών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της στήριξης των ευπαθών ομάδων

Στις δύο αυτές σπάνιες συναυλίες ,που χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή ποιότητα και αισθητική ,εμφανίζεται η περίφημη Μπάντα του ΓΕΝ .υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ ,που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες ,τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου ,τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο ,την Παμπίνα Κοντέα ,τον τενόρο Ανδρέα Καραούλη, τον Σωτήρη Γραμματικό και τον Γιώργο Μπελίρη , Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη.

Επίσης ,συμμετέχουν Σχολές Χορού και οι καλύτεροι χορογράφοι και χορευτές από τη Λάρισα (Dance Club Larissa) και τα Τρίκαλα (Χορευτικός όμιλος Τρικάλων, Σχολή Χορού Τρίκκη, Let’s Dance)».

Πηγή www.larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το