Ελλάδα

Στη φυλακή ο Σώρρας – Τον φυγάδευσαν μέσα από το άλσος των Δικαστηρίων

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής από τις προανακριτικές αρχές.
Η ανάκριση για την εγκληματική οργάνωση είχε ολοκληρωθεί από τον πρώτο ειδικό ανακριτή και είχε σταλεί στο δικαστικό συμβούλιο για πρόταση, ωστόσο επέστρεψε στο ανακριτικό γραφείο μετά τη σύλληψη του Αρτέμι Σώρρα.

Το παραλήρημα των οπαδών και το μήνυμα Σώρρα
«Τώρα ο αγώνας είναι στα δικά σας χέρια» είπε ο Αρτέμης Σώρρας στους οπαδούς του την ώρα οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από τα δικαστήρια στη φυλακή.
Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χαρακτήρισε έωλο το κατηγορητήριο και προανήγγειλε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο σε πέντε ημέρες για άρση της κράτησής του.
Άνδρες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, λίγα λεπτά μετά τις 15:00 τον έβγαλαν από τα δικαστήρια και τον οδήγησαν στο περιπολικό, περνώντας τον από το παρκάκι χωρίς δηλαδή να περάσει μπροστά από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του.
Οπαδοί του είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας «αρχηγέ, αρχηγέ». Οι συγκεντρωμένοι επίσης, κρατούσαν πανό για την Μακεδονία, έψελναν τον εθνικό ύμνο, και φώναζαν συνθήματα όπως «Σώρρα ήρθε η ώρα».

Αλλαγμένος και καταβεβλημένος
Ο Αρτέμης Σώρρας, με μακριά γενειάδα, μαύρο κουστούμι και χειροπέδες, καταβεβλημένος και σχεδόν αγνώριστος, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το