Κόσμος

Στη φυλακή γιατρός που κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια με λευχαιμία

bretanos giatros

Σε 22 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε βρετανικό δικαστήριο παιδόφιλο γιατρό ο οποίος ομολόγησε ότι ασέλγησε σε 18 ανήλικα αγόρια, την εποχή που τα περιέθαλπε ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν πάνω από 17.000 φωτογραφίες ανάλογου περιεχομένου.

Ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι ασελγούσε επάνω στα αγόρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενώ πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με ειδικό στιλό.

Τα αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων του παιδίατρου έπασχαν από λευκαιμία και σε αρκετές περιπτώσεις, οι γονείς τους τα περίμεναν έξω από το ιατρείο του Μπράντμπερι, ο οποίος ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του.

«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου» τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν περισσότερες από 170,000 φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του το Νοέμβριο του 2013, όταν και ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το