Τοπικά

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου

Το Διοικητικό συμβούλιο  του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου σε έκτακτη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του καναλιού Smile.
“Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, δέχθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο μια σειρά ανυπόστατων, ψευδών και συκοφαντικών καταγγελιών. Τις καταγγελίες έκαναν οι δημοσιογραφούντες και οι παρατρεχάμενοι ενός μικρού καναλιού.
ΣΤΟΧΟΣ τους: να πλήξουν τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Βόλου, για να αποδυναμώσουν και να απαξιώσουν την ΕΒΟΛ, ώστε να γίνει εύκολη λεία των ανταγωνιστών της.
ΜΕΣΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ τους: να επιδίδονται απρόκλητα και με περισσή εμμονή στη δυσφήμησή του ΑΣ Βόλου και της ΕΒΟΛ μέσω των Μ.Μ.Ε., διευκολύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ανταγωνιστικά συμφέροντα, που ενοχλούνται από την ανοδική και πετυχημένη πορεία τους.
Τα μέλη του Α.Σ. Βόλου, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, αλλά και ο Πρόεδρος του, έδωσαν προφορικώς, γραπτώς και τηλεοπτικώς, τις πρέπουσες αποστομωτικές απαντήσεις. Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όπου και έχουμε προσφύγει.
Κατόπιν όλων αυτών εκτιμούμε ότι είναι λάθος, άσκοπη και ανούσια η περαιτέρω ενασχόληση με το θέμα αυτό. Και τούτο λόγω ασημαντότητας και αναξιοπιστίας των καταγγελλόντων αλλά και λόγω του ανόητου και συκοφαντικού περιεχομένου των καταγγελλομένων.
Από σήμερα και εφεξής δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό, οποιασδήποτε νέες καταγγελίες κι αν επινοήσουν οι καταγγέλλοντες, οι δημοσιογραφούντες και οι παρατρεχάμενοι και οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος της αναίδειας και του θράσους του τηλεοπτικού κιτρινισμού. Τον τελικό λόγο πλέον έχει η Ελληνική δικαιοσύνη την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το