Τοπικά

Στη δικαιοσύνη ο Α. Μπέος κατά Μέσου Ενημέρωσης

beos-axilleas

Στα άκρα φτάνει ο δήμαρχος Βόλου τον πόλεμο με Μέσο Ενημέρωσης της Μαγνησίας. Ο Α. Μπέος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον εκδότη, που ανήρτησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα ότι ο δήμος προμηθεύεται υλικά από το Κερατσίνι.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος αναφέρει:

Την έντονη αντίδραση συγκεκριμένων δημοσιογράφων, ακόμη και της Ενωσης Συντακτών, προκαλούν οι κατά καιρούς χαρακτηρισμοί του Δημάρχου Βόλου για κάποιους εξ αυτών, που αναφέρονται είτε στην παροιμιώδη επαγγελματική τους ανεπάρκεια, είτε στην ιδιοτελή έως και ύποπτη άσκηση των καθηκόντων τους.

Αντί άλλης απαντήσεως θέτουμε υπόψη των πολιτών του Βόλου, και ευρύτερα της Μαγνησίας, σημερινό (28/11/2014) δημοσίευμα της εφημερίδας του ομίλου Καρεκλίδη, στο οποίο με κύριο τίτλο « Από Κερατσίνι αγοράζει ηλεκτρολογικό υλικό ο Δήμος Βόλου» επιχειρεί να εμφανίσει ως ψεύτη και ανακόλουθο τον ίδιο το Δήμαρχο, που προεκλογικά είχε δεσμευτεί να στηρίξει ντόπιες επιχειρήσεις, ενώ θέτει, με τη γνωστή κουτοπονηριά που τους διακρίνει, ερωτήματα για ενδεχόμενες ατασθαλίες στη διαγωνιστική διαδικασία.

Βεβαίως ουδείς, ούτε η διεύθυνση της εφημερίδας, ούτε ο συντάκτης, μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν πότε έγιναν αυτοί οι διαγωνισμοί και να πληροφορηθούν ότι έγιναν επί της προηγούμενης Δημαρχίας Σκοτινιώτη!

Επειδή λοιπόν η σκοπιμότητα και η αθλιότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ξεχειλίζουν, ερχόμενες να προστεθούν σε τόσες άλλες, ών ουκ έστιν αριθμός, η Δημοτική Αρχή υποχρεώνεται να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία της έναντι των πολιτών. Και κάνοντας την χάρη των σοβαρών λειτουργών – επαγγελματιών της δημοσιογραφίας που διατυπώνουν το αίτημα να υποδείξουμε ποιοι είναι αυτοί που ευτελίζουν και υποβαθμίζουν το επάγγελμά τους, όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο κ. Αχιλλέας Μπέος.

Δεν πρωτοτυπούμε αλλά επαναλαμβάνουμε, για πολλοστή φορά, μια γενική υπενθύμιση προς όλους: Τα ταμεία του Δήμου Βόλου είναι για τις ανάγκες των πολιτών του Βόλου και όχι για να ικανοποιούνται οι πάσης φύσεως ορέξεις τρωκτικών, νταβατζήδων, εκβιαστών και καιροσκόπων. Οι εκβιασμοί και οι απειλές όχι μόνο δεν κάμπτουν τον Αχιλλέα Μπέο και τους συνεργάτες του, αλλά δυναμώνουν τον αγώνα τους για τον Βόλο που όλοι θέλουμε και όλοι αγαπάμε.

Οσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουν, τόσο καλύτερα και για εκείνους…»

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το