Αθλητισμός

Στέργιος Φάτσης: «Να τους χαλάσουμε το σχέδιο»

Για τα εμπόδια που κάποιοι βάζουν στη Νίκη μίλησε με καυστικό τρόπο ο Στέργιος Φάτσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ενόψει της γενικής συνέλευσης που ορίστηκε για τις 15 Νοεμβρίου. «Πολύ φοβάμαι πως σ’ αυτή την πόλη απαγορεύεται να είσαι Νίκη. Αυτό το σχέδιο που αποσκοπεί στην παραίτηση της διοίκησης εμείς πρέπει να τους το χαλάσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Γενική συνέλευση θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ο ΓΣΒ «Η Νίκη». Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μεταξουργείου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα εφόσον υπάρχει απαρτία. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 6 μ.μ. Όσο για το θέμα της, αφορά τον προϋπολογισμό όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Η σχετική επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΒ «Η «Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 3/11/2017, συγκαλεί τα μέλη σε τακτική γενική συνέλευση, που θα γίνει την Τετάρτη 15/11/2017 στην αίθουσα του Μεταξουργείου με ώρα ενάρξεως την 17.00.

Θέμα ημερήσιας διάταξης είναι ο προϋπολογισμός των τμημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΓΣΒ «Η Νίκη» μέχρι 31/10/2017. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 18.00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης την συνδρομή τους».

Για την επερχόμενη γενική συνέλευση μίλησε στον Blue Heart FM ο Στέργιος Φάτσης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης ήταν καυστικός όσον αφορά τον «πόλεμο» που δέχεται ο σύλλογος, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, σαφείς ήταν οι αιχμές του για τη νεοφερμένη ομάδα. Αναλυτικότερα:

Για την γενική συνέλευση: «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική Γ.Σ. που θα πρέπει να έχει πολύ κόσμο, καθώς θα γίνει ενημέρωση για τα οικονομικά. Όχι να μαζευόμαστε μόνο όταν πρόκειται για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ακουστούν προτάσεις και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να δούμε ποια τμήματα μπορούν να βοηθήσουν, ποια πρέπει να βοηθηθούν και να κόψουμε το καρπούζι στη μέση κατά κάποιο τρόπο».

Για τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν: «Υπάρχουν υποχρεώσεις προς ΔΕΗ και ΔΕΥΑΜΒ που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ως έχει. Όλοι μιλάνε για το παρελθόν αλλά κανείς για το μέλλον. Πριν 7-8 χρόνια δεν πληρώναμε τίποτα και τώρα υπάρχουν χρεώσεις. Δεν υπήρχαν χρεώσεις στα κολυμβητήρια, στα κλειστά γυμναστήρια, στα σχολεία, τώρα όχι μόνο υπάρχουν χρεώσεις αλλά είναι και πολύ μεγάλες. Παράδειγμα, η ομάδα κολύμβησης που είναι πρώτη στην κατηγορία κάτω των ενηλίκων στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 16.000 ευρώ στον Δήμο για τις διαδρομές που με το ζόρι βγαίνουν για να προπονηθεί ο όγκος των αθλητών. Μάλλον απαγορεύεται να κάνεις πρωταθλητισμό, απαγορεύεται να βγάλεις αθλητές και πολύ φοβάμαι πως σ’ αυτή την πόλη απαγορεύεται να είσαι Νίκη Βόλου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Παράδειγμα το βόλεϊ των γυναικών έπαιξε ως γηπεδούχος στην Πορταριά, το μπάσκετ των γυναικών έπαιξε ως γηπεδούχος στο ΕΑΚ. Έχουμε πολλά προβλήματα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε στον σύλλογο».

Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Τα πράγματα είναι απλά για μένα. Είναι κάποιοι που ήθελαν μεταγραφές και άνοδο με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό είναι σεβαστό. Όμως, εμείς έχουμε τη δική μας φιλοσοφία και δεν την αλλάζουμε. Αυτό το βίντεο που δημιουργήσαμε θα το τηρήσουμε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όποιοι θέλουν να βλέπουν… τραίνα, υπάρχουν ομάδες που μοιράζουν σουβλάκια, χυμούς, καφέδες, εκδρομές. Ας πάνε εκεί. Ξέραμε φέτος τι θα συναντήσουμε. Αυτό το σχέδιο που αποσκοπεί στην παραίτηση της διοίκησης εμείς πρέπει να τους το χαλάσουμε. Καλώ τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα».

Συγκέντρωση τροφίμων από τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Όπως κάθε χρόνο ενόψει των Χριστουγέννων, η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης συγκεντρώνει τρόφιμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που έχει ως εξής:

«Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα. Για αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας για αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει, που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας. Καλούμε όλους όσους έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία. Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου 29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6985663177».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το