Ελλάδα

Στέλιος Πέτσας: Aν δεν συμμορφωθούν οι πολίτες, θα ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα

Την ανάγκη να συμμορφωθούν οι πολίτες στα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, αλλιώς θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Open TV «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη. Ο κ. Πέτσας επανέλαβε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει όλοι οι πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, ενώ ανέφερε ότι όσοι έχουν φύγει για τα χωριά τους δεν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με μέλη της τοπικής κοινωνίας, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ανέφερε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του δεν νοσούν και είναι καλά.
Αναφορικά με τον σεισμό που ταρακούνησε την Πρέβεζα τα ξημερώματα και προκάλεσε αρκετές ζημιές σε κτίρια, σχολίασε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και αν χρειαστεί να μεταβεί κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το