Τοπικά

Στεφόπουλος: «Με εντολές άνωθεν απέκρυψαν οι υπηρεσίες τις οφειλές μου στον Δήμο”

Ο κ. Στεφόπουλος συνοδεύει τον κ. Μπέο, στην εισαγγελία για την υπόθεση των Σφαγείων
Ο κ. Στεφόπουλος συνοδεύει τον κ. Μπέο, στην εισαγγελία για την υπόθεση των Σφαγείων

Την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Χ. Στεφόπουλου, γιατί ως ιδιοκτήτης ομόρρυθμης εταιρείας οφείλει προς τον δήμο Βόλου περισσότερα από 80.000 ευρώ, ζήτησε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μ. Πατσιαντάς.

Ο κ. Στεφόπουλος, σύμφωνα με το Νόμο, πρέπει να εκπέσει από το αξίωμά του, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως πριν τις εκλογές και πριν θέσει υποψηφιότητα, έλαβε δημοτική ενημερότητα από τον Δήμο, ως φυσικό πρόσωπο.

«Εγώ ξέρω ότι δεν χρωστάω σε κανέναν», δήλωσε στο Ράδιο Ένα ο Χ. Στεφόπουλος και ανέφερε πως εάν ισχύουν όσα υποστηρίζει ο Μ. Πατσιαντάς, οι υπηρεσίες του έστησαν παγίδα με εντολές άνωθεν….

Κατήγγειλε στην ουσία προεκλογική συμπαιγνία εις βάρος του, με συμμετοχή των υπηρεσιών. Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Στεφόπουλο, οι αντίπαλοί του γνώριζαν πως θα εκλεγόταν και έδωσαν εντολή στις υπηρεσίες να του χορηγήσουν φορολογική ενημερότητα, ώστε στη συνέχεια να τον καταγγείλουν και να εκπέσει.

Ο κ. Πατσιαντάς δήλωσε ότι ο κ. Στεφόπουλος γνώριζε πως η εταιρεία του όφειλε ένα υπέρογκο ποσό στον δήμο, αλλά προσέφυγε στις υπηρεσίες του δήμου ζητώντας ενημερότητα ως φυσικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ενημερότητα με τον προσωπικό του ΑΦΜ και όχι με της εταιρείας του. Εφόσον ως πρόσωπο δεν χρωστούσε, του έδωσαν ενημερότητα. Κουτοπόνηρα παραπλάνησε τις υπηρεσίες», ήταν η απάντηση του Μ. Πατσιαντά.

Ο κ. Στεφόπουλος τον προέτρεψε να πάρει δικηγόρο και αμφισβήτησε τις νομικές γνώσεις και την επάρκεια του κ. Πατσιαντά.

«Πως είναι δυνατόν να χρωστάω και να έχω ενημερότητα από τον δήμο», αναρωτήθηκε ο κ. Στεφόπουλος, για να τον συμβουλεύσει ο κ. Πατσιαντάς να σταματήσει το θέατρο, μιας και είναι αδύνατον να μην γνώριζε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ χρωστούσε η εταιρεία του.

«Εγω δεν χρωστάω τίποτα. Αν χρωστάω, με παγίδευσαν με εντολές άνωθεν», επέμεινε ο δημοτικός σύμβουλος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το