Τοπικά

Στέφανος Κασσελάκης από Βόλο “Η Πολιτεία να δείξει στοιχειώδη αποτελεσματικότητα” – photos

Στη Ν.ιωνία και στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Μαζί με στελέχη του κόμματος περιόδευσαν σε Ζάχου – Καραμπατζάκη, όπου έχουν πληγεί από τις δύο κακοκαιρίες, ενώ υπήρχαν και πολίτες που κρατούσαν πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα κατά του Σωκράτη Φάμελλου κι ότι είναι ανεπιθύμητος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κασσελάκης δήλωσε “Η εικόνα είναι σοκαριστική. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Δεν είναι δυνατόν η δεύτερη βροχή να φέρει χειρότερες καταστάσεις από την πρώτη. Κάτι έχει συμβεί στη διαχείριση και δεν έχει δουλέψει. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας και η κυβέρνηση και ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος πρέπει να φροντίσουν. Ο χρόνος έχει παγώσει όλη η αλυσίδα της ζωής. πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Είναι απάνθρωπο. Έχουμε και το τεράστιο κόστος που έχει να διαχειριστεί ο φορολογούμενος. Η έλλειψη πρόληψης κοστίζει γενιές και οι νέες γενιές θα πληρώνουν. Πως να μην είναι χρεωμένη η Ελλάδα. Πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε στις ζωές των ανθρώπων εδώ. Η Πολιτεία επιτέλους να δείξει στοιχειώδη αποτελεσματικότητα”.

Από την πλευρά του, ο κ. Φάμελλος επεσήμανε ότι “Θα πάμε σε όλη τη θεσσαλία γιατί έτσι καταλαβαίνουμε από τους πολίτες και φορείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Δυστυχώς εδώ στο ν βόλο είναι πολύ άσχημα τα πράγματα  και καλούμε όχι μόνο φορείς και πολιτεία καλούμε κι εθελοντές εμείς θα τους βοηθήσουμε με έργα κι όχι με λόγια”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το