Ελλάδα

Σταύρος Θεοδωράκης: «Τελικά δεν είναι όλα καλά με την υγεία μου…»

Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή.

Με αυτά τα λόγια, το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσω Facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του. Ο κ. Θεοδωράκης που χειρουργήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη για νεόπλασμα στην περιοχή της κάτω κοιλίας έλαβε τα νέα από τις ιστολογικές εξετάσεις, τα οποία έδειξαν ότι για τους επόμενους μήνες πρέπει να λάβει φαρμακευτική αγωγή. «Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν» πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι προβληματίστηκε για το αν έπρεπε να κοινοποιήσει την εξέλιξη της κατάστασής του. Η ανάρτησή του, όπως μπορείτε να δείτε, κρύβει και μία παράκληση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.
Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.
Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια – δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.
Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.
Καλό σας απόγευμα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Αϊ-Βασίλη!» από τη Χαριτίνη Μαλισσόβα σε εικονογράφηση Σίσυς Κυλερτζή

  Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Αϊ-Βασίλη! Τι συμβαίνει στη Νεραϊδοχώρα όταν, λίγο πριν την…

10 Δεκεμβρίου 2023

Η Χριστίνα Μαρία Λαμπροπούλου στο ερωτηματολόγιο του Proust- «Οι γυναίκες πρέπει να κατανοήσουμε πως έχουμε ένα μοναδικό όπλο. Την πίστη για έναν καλύτερο κόσμο»

  Επιμέλεια Μαίρη Τσακνάκη Γαβαλά Καλεσμένη μας σήμερα η Χριστίνα Μαρία Λαμπροπούλου, πρόεδρος του 1ου…

10 Δεκεμβρίου 2023

Πάντα μου άρεσε…

  Της Βαρβάρας Τσακουρίδου Πάντα μου άρεσε να κοιτώ ψηλά!! / να «ταξιδεύω» στα δυσθεώρητα…

10 Δεκεμβρίου 2023

Παρουσίαση βιβλίων του Β. Δ. Αναγνωστόπουλου

  Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων και οι Εκδόσεις Ήβη προσκαλούν να τιμήσετε την εκδήλωση…

10 Δεκεμβρίου 2023

Αδιανόητη τραγωδία : Νεαρός θάφτηκε στην άμμο και πέθανε

Ένας νεαρός Αυστραλός πέθανε, όταν θάφτηκε στην άμμο σε παραλία στο Κούινσλαντ. Ο 23χρονος Τζος…

10 Δεκεμβρίου 2023

Χωρίς Κρητικό αλλά με Ανδρέου κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ η Νίκη

Ο Τάσος Κρητικός θα είναι απών από την αυριανή αναμέτρηση της Νίκης με τον ΠΑΟΚ…

10 Δεκεμβρίου 2023