Ελλάδα

Σταύρος Θεοδωράκης: “Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα σε ντιμπέιτ με τους δικούς του όρους”

potami

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Λυκούδη στην Α΄ Αθήνας για την οποία ο ίδιος ο Λυκούδης επέλεξε τη μάχη του σταυρού ενώ θα μπορούσε να είχε μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται.

Ο ίδιος, όπως είπε, θα κατέβει υποψήφιος εκτός από τα Χανιά και στη Β΄ Πειραιά εκεί που η Χρυσή Αυγή πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά της για να δώσει τη μάχη στις γειτονιές γιατί «το Ποτάμι θέλει να πει ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία ότι δε χαρίζουμε τις γειτονιές στους φασίστες».

Η ανακοίνωση του όνοματος Λυκούδη, ήρθε μετά την αντίστοιχη είδηση για κάθοδο στις εκλογές με το κόμμα και του Πέτρου Τατσόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης, προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ για τα προβλήματα της χώρα και με όποιους όρους θέλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ με τους δικούς του όρους, τους δικούς του δημοσιογράφους, στον δικό του τόπο για μια συζήτηση για τα προβλήματα της χώρας”, είπε ο κ. Θεοδωράκης.

πηγή www.news247.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το