Αθλητισμός

Στάθης Ρόκας: Αποκλειστικοί υπεύθυνοι της ήττας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, μιλώντας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ήττα από τη Βέροια, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα πως η ομάδα θα ανακάμψει και θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Ρόκα: «Μια δύσκολη μέρα για εμάς. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Την ευθύνη την έχουμε καθαρά εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Κανένας προπονητής και κανένας διοικούντας.

Ήμασταν εμείς για 70-80 λεπτά αυτοί που δείχναμε πως θα παίρναμε το παιχνίδι, αλλά μόνοι μας το χάσαμε. Να μας γίνει ένα μεγάλο μάθημα αυτό το ματς, ειδικά το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.
Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν νοείτε να χάνουμε τέτοια παιχνίδια. Συγγνώμη από τον κόσμο και τους ευχαριστούμε πολύ που ήρθαν στη Φιλιππούπολη. Αυτή την δύσκολη στιγμή πρέπει να μας συσπειρώσει και να δείξουμε πραγματικά ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω αν οδηγήσει στην άνοδο ή στην δεύτερη θέση, αλλά θα το επαναλάβω είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μέχρι στιγμής, όμως δεν το έχουμε δείξει. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είναι από τις χρονιές που νιώθει πως δουλεύουμε πραγματικά επαγγελματικά. Την ευθύνη σαν πιο μεγάλος μέσα στα αποδυτήρια την παίρνω εγώ. Εμείς οι παίκτες φταίμε και εμείς να είστε σίγουροι θα το γυρίσουμε…»

Ο αρχηγός της Βέροιας, Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, πανηγυρίζοντας μάλιστα και την άνοδο της ομάδας από την Γ’ στη Β’ Εθνική κατηγορία, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος μέσος στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε και με τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος και ιδιαίτερα μετά την αποβολή, η ομάδα μας έδειξε ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα, πίστεψε ακόμα περισσότερο στη νίκη και έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες που έχει. Καταφέραμε, έτσι, με δύο όμορφα γκολ να κερδίσουμε τον αγώνα.
Παραμένουμε προσγειωμένοι. Η αξία αυτής της νίκης πρέπει να συνοδευτεί με νίκη στην έδρα μας. Θα δουλέψουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να το πετύχουμε την Κυριακή με την Τρίγλια».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κλειστός σήμερα ο Πύργος του Άιφελ – Απεργεί το προσωπικό

Ο Πύργος του Άιφελ, σύμβολο της πόλης του Παρισιού και ένα από τα μνημεία που…

27 Δεκεμβρίου 2023

Beyonce: Το πατρικό της σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες ανήμερα των Χριστουγέννων

Το σπίτι που μεγάλωσε η σούπερ σταρ Beyonce στο Χιούστον τυλίχτηκε στις φλόγες ανήμερα των…

27 Δεκεμβρίου 2023

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που γέφυρα κομματιάζεται από ορμητικό κύμα λασποβροχής

Προβλήματα σε δημόσιες υποδομές προκάλεσε στο πέρασμα της σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Αργεντινή. Από…

27 Δεκεμβρίου 2023

Σάλος στην Κίνα: Πρωταθλητής του σκάκι… αφόδευσε σε μπανιέρα ξενοδοχείου – Αφαιρέθηκε ο τίτλος του

Ο πρωταθλητής του κινέζικου σκακιού, Yan Chenglong, έχασε τον τίτλο του μετά από καταγγελίες για…

27 Δεκεμβρίου 2023

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας (video)

Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφτηκε σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη…

27 Δεκεμβρίου 2023

Πλημμυροπαθείς: Έως 12 Ιανουαρίου οι αιτήσεις πρώτης αρωγής

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 έχει ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα της πρώτης αρωγής,…

27 Δεκεμβρίου 2023